Wednesday, March 17, 2010

Gelak Sakan

hahaahahahhahha!!!hadoi!!!
2 hari lepas n beberape mggu lps..aku asyik gelak je time cmnt3 kt fb..
hahaahahhaahaha!!!
lawak3...


nk cerite...tp takot lak kan...
pape pon....if betul bnde ni sekadar gurauan n mainan...
aku terime seadenye...
ade yg serius...tp aku ignore....sbb takot....
hehehehe....aku pun skang ni...klu leh...nk maintain single smpai seseorang tu kawin dulu..
sggup tak aku???or tercapai tk hasrat aku???
aku merancang...Tuhan yg menentukan....


n aku pun bkn la insan yang baik utk menerima org yang baik kan....
tkpe..aku bg peluang tu kt org yg lebih baik n berhak....
mereka lebih layak..
heheheehhe...


pape hal pon...aku harap..aku dpt tmpuh dugaan ni....
ade org nasihat aku...belajar rajin3..
heheehhhe...org ni gk..nk smbung peringkat lg tggi smpai jd engineer..
pergh!!!
tggi tol cite3 die..
aku tk mmpu ar nk wat cite3 cmtu...
lpas aku masuk form4...aku terus hilang arah...
tk tau nk amik ape..
masuk je je kelas sains..
tp haprak satu pun tkde!!
hehehehe..


org tk de ilmu...masyarakat tkkn pndang kite kan...
lg3 di mate seseorang...
mesti die tgh gelak3 gile punye if die tau aku dh jd loser!!!!!
waaaa...sgt bes ar cmtu kan...
hehehehehe...
pe lg yulia...bangun!!!
jgn bg die pdng rendah kt ko!!!


sekadar latar suara yang lemah...
huhuhhuuh...


ni je la post aku kali ni...
bosan kan....

@__@




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...