Tuesday, May 11, 2010

Rindu sgt!!!!!

ASSALAMUALAIKUM

hehehehe....pe kabar sume????rindu aku tak???kikikiki...
klu tk rindu tkpe....its ok...touching plak..hahaha..
poyo je..aku letak title tuh...
sbb.....aku RINDU gileeeeeeeeeeeeeee dgn blog2 aku!!!!!
huaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
dah lame tk update!!!!!
atas sbb3 tertntu...huhuhuh......



aku tkpkse gk post simple3 je....
nk tdo cpt nih....esok nk keje....
byk gile aku nk kongsi ngan korang sume....
tp dh tk terkate3 daa...
huhuhuhuh...


aku dh dpt keje baru...keje ofis laa...
baru stat hari nih...itupun halfday je..
sbb pagi td aku ade MUET...kikikiki...
lawak tol speaking td...
aku pon tk tau la nk ckp cmne..


so far...hidup aku ok....
semakin redha dgn segalenye...
aku bersyukur sgt....
ade fam..kwn3..
semakin aku menghargai setiap sahabat3 aku...
girls n boys...
i luv u all so much!!!


aku dh tk kisah hidup tnpe lelaki daa...
skang nih..aku dh ade commitment...
fam aku...keje aku...
mmber3 aku..
itu sume dh ckup bg aku utk lupekan kisah lalu...
not 100%...but its helping a little bit la kan...
heheheh....


moge ati aku terus cm ni smpai bile3...
keredhaan dari Dia yg aku prlukan...
aku jgk dh semakin mengerti mkne kehidupan...
selame ni...aku terlalu mengikut perasaan...
tk ikut akal fikiran yg dikurniakan dgn sebaiknye....
tp aku masih berpeluang utk menyedarinye...
walaupun aku tk diberikan peluang kedue dari cinta aku...
tp aku diberikan peluang kedua dr Dia utk berubah kpd yg lebih baik...
INSYAALLAH....


korg pon...same gk tau...walaupun sakit mane pon hati...
senyum n redha adelah ubatnye...
itu lah hidup...penuh suke dn duke..
dn mcm mane kite nk handle itu sume...
even bahagie...itu pun dugaan....
takot3..kite terlupe pd Dia...
if duke...lg la dugaan kan...
mane tau...terlalu mengikut perasaan..
smpai lupe...hnye Dia yg mmpu tolong....
SUBHANALLAH....


aku sedar tu sume...
sbb aku sndri pernah laluinye...
harap3..pasni..aku ingat Dia selalu..
ikhlaskan hatiku Ya Allah...
redhakan hatiku Ya Allah...
hanye itu yg ku pohon...


heheheh.....pape pon...
senyum selalu k....
nk update lg satu plak...
hehehehe...
tc ur self my dear frens...

ASSALAMUALAIKUM


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...