Tuesday, January 25, 2011

25 RANDOM FACTS ABOUT ME, MYSELF AND I !!!

Adessss....buat pertama kalinya...aku telah ditag!!!!haiyaaaaaa...sebenarnya..dulu...aku tak faham maksud tagtag bagai ni...bila dah aktif berblogging ni...baru la faham..sungguh..tak tipu ni!!!mula la tu..buat muka tak percaya...-.-

Dengan jasa baik dari CIK AMNY RAUHAH kita...aku telah ditag untuk segmen 25 RANDOM FACTS ABOUT ME, MYSELF AND I !!!apa aku nak membebel ni???? -.-

It's ok!!aku sahut cabaran beliau!!!kahkahkahkah!!*gelak kaya aku.... :DDD

------------------------



# YULIA FAJRIN BINTI SUKIRMAN a.k.a YULIA, YUL, LIA
# Anak ke-3 dari 5 orang adik beradik (perempuan sulung)
# Saya sayangkan keluarga saya dan sahabathandai saya...sangatsangat!!!
# Lahir di Gombak, Selangor
# Menetap di Shah Alam, Selangor
# Berketurunan Minang dari Padang, Indonesia (ibu bapa saya)
# Berumur 22tahun pada 25 November 2011 (rasa tua la pula -.-)
# Berkerja sebagai Purchasing Assistant di sebuah syarikat trading
# Pernah mempunyai seorang kekasih yang serius 
# Suka gelak, senyum, tidur, online, gajet, filem, lagu dan seangkatan dengannya
# Sentimental a.k.a jiwang
# Alah dengan habuk (boleh buat muka aku jadi bengkak macam rupa ULTRAMAN)
# Ada MIGRAINE yang agak teruk (sampai muntahmuntah bagai)
# Seorang yang simple dan pastinya tanpa make-up
# Tak boleh hidup tanpa laptop saya
# Tak suka makan sayur kecuali kangkung dan bayam
# Tak ada citacita yang khusus tapi pernah juga nak jadi seorang psikiatri tapi tak layak (science subject hancus!!)
# Teringin nak ambil anak angkat sebab tak ada hati nak berkahwin
# Tak suka orang merokok dekat saya
# Kurang keyakinan diri
# Teringin nak pergi Makkah, Korea, Paris, New York, London, Bali, Australia, Maldive dan banyak lagi!!
# Suka main roller coaster!!!!(tapi jarang betul nak pergi Sunway Lagoon dan Time Square sebab tak ada masa dan poket cukupcukup makan je -.-)
# Suka merepek, merapu, meraban
# Saya suka fesyen alaala YUNA dan HANA TAJIMA
# Sukakan fotografi (tapi tak ada lagi DSLR -.-)

------------------------

Fuhhh!!!penat bhai nak pikir!!pe tah yang aku merapu nih!!sengal jee..tapi itula sedikit sebanyak tentang diri aku yang biasa ni...heee...

Aku nak tag :-


Good Luck la yeh....nanti aku usha korang punya segmen ni pula...wokeh??ada bran tak??
ASSALAMUALAIKUM!!

------------------------

YF : Blogging sambil buat kerja -.- 

12 comments:

E.d.Y said...

suka photography ek?xpe...simpan duit sikit2 beli dslr..huhu

DiriKu said...

@E.d.Y : awwwww!!terima kasih banyakbanyak...terharuterharu...nak kumpul la ni..tapi selalu cukup makanmakan je....heeee...:D

Wan Fakhrul Rin said...

Wakaka.. kira ni first tag org lah ni.. hee, im honored.. Fotografi mmg best, tapi tak semestinya kne pakai DSLR baru nak cebur bidang fotografi.. Pakai mini-cam @ kamera fon paling cikai la, pun boleh.. then berjinak-jinak lah dgn photoshop.. hee.. Thanks tag ye, nnt Kee bwat jugak.. =)

DiriKu said...

@Wan Fakhrul Rin : huuuuu..itu sangat betul...terima kasih kerana telah menyedarkan...erk..bab photoshop...adess...sangat tidak reti..hahahah...oki!!nanti saya baca kamu punya pula... :D

SyedGraphiX said...

muka ultromen bengkak ke? ahaha

DiriKu said...

@SyedGraphiX : ades..alaala muka ultraman yang bonjolbonjol tulaa...adoi...-.-

arep_lockermonth said...

arep dah pernah masok yg nih! anyway thnx sebab tag arep! nanti arep tag kamo plak! hheeh :P nak wat entry unutk kamu nanti!hehe gud nite,,arep dah nk tido! esok ade kuiz!wish me luck k!

DiriKu said...

@arep_lockermonth : ades!!!maluu...kakakaa....welcome....senang tag kamu...selalu update entri...heeeee!!

huuuuu....nervous ni nak buat entri pasal saya..kehkehkehkeh :DD

good luck!!!boleh buat punya!! :D

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

aku fobia dgn tag ni...

DiriKu said...

@LinE PuTih LiNe HiTam : kenapa pula??

Wan Fakhrul Rin said...

Wokeh, sudah siap! ;)

http://keenin3.blogspot.com/2011/01/25-facts-about-me-myself-and-i.html

DiriKu said...

@Wan Fakhrul Rin : terima kasih kerana sudi membalas! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...