Friday, January 28, 2011

AKU TAK NAK PERGI KONVO!!



Kenapa???kenapa???kenapa aku tak nak pergi???

Sebab...sebab....sebab...macam segan je nak gi jumpa membermember lama time kat Poli dulu..huhu..tak tahu la kenapa...segan dia macam menggunung betul laa..-.-


Lagipun..jerawatan semakin banyak di wajahku...hadoi!!!mana aku tak stress dowh!!!jerawat oh jerawat..kenapa kau tumbuh????hah???hah???hah???

Soal konvo ni timbul bila sahabat aku tanya aku dah tahu ke belum pasal konvo ni...baju pun tak beli lagi...warna putih pula tuh...tapi kan..aku teringin gak nak pakai kaftan....hurm...tapi macam apa je kan...cantik pun tak..nak pakai baju lawalawa pula...kang macam badut pula karang...lagi la haru...tapi teringinnnnn -.-

Ehsan En GOOGLE

Ehsan En GOOGLE

Ehsan En GOOGLE

Ehsan En GOOGLE

Erk...ni macam nak pergi nikah atau tunang je..ke nak pakai baju kurung/kebaya/moden???

Ehsan En GOOGLE

Ehsan En GOOGLE

Ehsan En GOOGLE

Ehsan En GOOGLE

Atau jubah??

Ehsan En GOOGLE

Ehsan En GOOGLE

Apa aku merepek ni???bukan aku cakap tak nak pergi KONVO ke???adoi...tapi kasihan pula kat ibu dan ayah aku....kempunan tengok aku naik pentas amik dip..kehkehkehkeh....tengok la macam mana nanti...dah la nak kena bayar ratusratus....hurm..duit lagi...duit..duit..duit..duit...kalau bagi daun je boleh tak?? -.-

ASSALAMUALAIKUM :)

---------------------------------

YF : Gementar dengan masa depan

4 comments:

Wan Ryna said...

Ish,ade ke taknak gi konvo..pergi la..once in a lifetime.tapi pasni kalo smbung stadi lg leh konvo lg.huhu.mak ayah pun tumpang bangga tau..ala, sal jerawat jgn la duk risau.make up cantik2 mesti cun eh..tmbah plak pakai kaften or kebaya moden tu..tahniah ye =)

DiriKu said...

@Wan Ryna : huuuu...terima kasih...terima kasih..kerana memberikan semangat...alamak...saya tak suka make up...kehkehkehkeh..terima kasih sekali lagi ya :)

Wan Fakhrul Rin said...

Best nee dah konvo. Wuu T_T Jeles! haha. hrm, pakai simple2 pun ok dah, nnt nak kne pkai jubah konvo en? kalau pkai pelik2, kan ke panas nnt? :)

DiriKu said...

@Wan Fakhrul Rin : Tamo jeles laa...nanti kamu konvo juga..INSYAALLAH :D

Betul jugak kan..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...