Wednesday, January 26, 2011

ANTARA EYE LINER DAN ....

Heeeeeee........tah apa pasal aku nak cakap pasal EYE LINER pun aku tak tahu...maaflah blogger lelaki....entri ni khusus pula untuk perempuan...kikikiki.... :D

Tapi ada jugak lelaki yang pakai EYE LINER ni..tak caya??meh aku bagi contoh sikit...-.-



EYE LINER dikira make up tak?cuba cari kat EN GOOGLE...tapi tak jumpa pula..aku pun malas la nak godagoda dia lagi...setahu aku...BEDAK ASAS pun dah dikira MAKE UP juga, kan???

Aku pernah jugak pakai bedak asas tu..time belajar..tapi sekejap je laa...malas aku...tapi aku sangat jatuh cinta dengan EYE LINER...aku tak tahu kenapa....if tak make up pun..EYE LINER tu pun dah mampu naikkan wajah seseorang itu...betul tak???setujula...setuju laaaaaa!!! -.-

Tapi aku jarang juga pakai EYE LINER ni..bila ada mood je pakai...huhuhhu..tapi bila tengok minah ARAB pakai...pergh....cantik gila kot!!mata yang dah tersedia besar tu pun...makin besar dan galak dibuatnya...ceit..ayat...hahahhaha!!

Tapi sayang..mata aku tak la sebesar dan sebulat minah ARAB tu...alaala sepet sikit laa...heee...tetiba macam KOREA pula...itu kelopak mata pun tak nampak....-,-

Adoi..apa aku merepek ni de???

Pape pun..jom kita tengok contohcontoh bentuk EYE LINER.. heeeee

-----------------------------

Ni hot sangat kot -.-

Tinggi sangat la pula -.-

Smart gila la -.-

Cantikkan gadis ini, especially her eyes
Eye liner dia pun simple je

Just nice!!!I love this!!

-----------------------------

Sudah aku merepek gila ni...
Jumpa next entri!!
ASSALAMUALAIKUM!!

-----------------------------

YF : Mengantuk la pula -.-

4 comments:

Intan suhaila said...

mama sy kata . sy sgt-sgt tak sesuai pkai eye liner . tp eye liner mmg cantik kan .?

psssttt : boleh tolong remove kan catcha kamu .? alaa xsuka laa isi word verication .

DiriKu said...

heee...betul itu..eye liner sangat cantik...

pssst : saya dh remove catcha.. :D

Shairazi Saidin said...

Sy suke pakai eyeliner sblm tido. Sunnah kan..hehe.

new entry:
http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/01/bermain-dengan-sunyi.html

DiriKu said...

@Shairazi Saidin : hahahha...saya dah komen entri kamu tu :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...