Thursday, January 27, 2011

BEN ASHAARI BLOG



Bukabuka Dashboard...tengok BLOGGER OTAI kita...BEN ASHAARI nak bubarkan bloglist dia...huuuuuu....teringin pula nak cuba nasib kan...tapi kena jawab soalan la pula -.-

Jom jawab reramai!!heeeee :)

----------------------------------

Berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini??

Tengok keadaan..sekarang ni cuba untuk update 2 atau lebih entri dalam sehari...sekarang ni...entri baru je masuk 159...tahu sikit.. -.-

Tapi saya akan cuba yang terbaik!!ajaaja fighting!!

----------------------------------

Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI??

Saya teringin nak berada dalam bloglist BEN ASHAARI sebab blog dia sering menjadi tumpuan blogger lain. Jadi, kebarangkalian untuk blog saya diziarahi oleh para blogger sangat tinggi.
Bukan nak popular atau apa..cuma untuk menambah kenalan dalam dunia blog :)

----------------------------------

Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?

Tak pernah la pula nak terpikir pasal tu...tapi kalau popular pon..saya dah rasa bersyukur...ada juga kata saya popular kan...hehehehe....lagi satu...kalau popular pon, boleh kongsi banyak info dengan blogger yang lain...so, info akan cepat sampai pada para blogger, ye tak BEN ASHAARI? :)

----------------------------------

So, itulah dia jawapan ikhlas dari aku...*kalau dapat jadi bloglist dia, tak tidur malam aku.. .kuikuikui :D
ASSALAMUALAIKUM!!

----------------------------------

YF : Esok ;)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...