Thursday, January 6, 2011

"Blog Aku, Bukan Privasi Lagi "


ASSALAMUALAIKUM sekali lagi...hohohoho...

Penat aku..dok masuk segmen je...kakakaka..its ok..luas perjalanan..luas lagi pengetahuan..*ada kene mengena ka? -.-




Tajuk dia memang best...memang betul pun...BLOG AKU, BUKAN PRIVASI LAGI...sebab follower aku pun kian bertambah....terima kasih banyakbanyak....<3

Owner segmen ini suruh aku describe blog sesimple yang boleh...so....kita teruskan dengan cabaran ini!!


-------------------------------------
  1. Blog aku simple
  2. Ini blog aku yang kedua
  3. Blog ni berusia hampir 3 tahun *tak la lama sangat kan?
  4. Masih dalam proses naik taraf
  5. Dalam blog aku ni...aku nak kongsi macammacam ilmu dengan para pembaca
  6. Aku suka letak "p/s" pada akhir entri aku
  7. Aku akan follow blogger yang follow aku 
  8. Blog aku kebanyakkanya warna oren *warna kegemaran aku
  9. Blog aku tak ada privatekan kepada sesiapa pun..untuk tatapan umum *buat masa sekarang la -.-
  10. Aku sayang blog aku dan juga follower aku *ikhlas dari hati <3
Aku nak tag kepada INTAN SYERLINA, AMAL BAHARUDDIN dan juga MUNCAI..:D


Nak lagi jelas tratangtang...klik pada BANNER ok...:D

-------------------------------------
p/s : Tuah itu rezeki :D

2 comments:

intan said...

thx yulia sebab taq orang lagi ;)

DIRIKU said...

@intan : ape ada hal..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...