Saturday, January 1, 2011

Comel

ASSALAMUALAIKUM sekali lagi... :DD


Comel...nak tau siapa yang comel...aku la tu...hahhahhah...perasan bagi kat aku...aku mesti menang punya...yeah!!


Tak ada laa...tadi..aku pergi masjid kat area rumah aku....ada tazkirah..pasal sambut Tahun Baru...tapi itu aku cerita kat next entri ok...


Ni pasal dua orang budak kecik yang tersangatlah comel belaka...
Time aku berehat3 kat bahagian belakang...tetiba ada 2 orang budak kecik berlari3 masuk kat area jemaah perempuan...hohoho...dan aku macam....




Sempat jugak aku snap gambar diorang..hehehe...bukti itu penting ok!!


Shuhada dan Shakira

Selepas disoal selidik...nama mereka berdua Shuhada dan Shakira....percaya ke tak???
Kalau tak percaya....meh..aku bagi lagi satu bukti... :DD

Please ignore the jerawats okes -.-

Percaya kan...dah percaya..bagus..-.-
Malam nanti..INSYAALLAH...akan pergi ke masjid lagi...harapharap mereka berdua ada lagi yaa....hohoho...*teringin nak ada anak sendiri...comel cam ni...TT

Oki laaa...jumpa pada next entri yeah....
ASSALAMUALAIKUM <3

-----------------------------------------
p/s : Luahkan rasa..agar tidak terbeban 



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...