Friday, January 28, 2011

FACEBOOK TEMPAT BERTEMU JODOH???



Eh...betul ke??ye ke nih???boleh percaya ke orang dalam FACEBOOK tu???takut kot...-.-

Hah...inilah antara persoalan yang bakal menjelma dalam minda sekiranya ada orang serius nak berkenalan dengan kita dalam laman sosial...ye tak???ye la..tak dinafikan..banyak buruk dari baik, kan?tapi itu semua ketentuan-Nya..tak siapa yang boleh elak sikit, elak banyak, nak U-TURN pun tak boleh tau..-.-

Tapi betul juga..jodoh tu...tak kira masa, tempat atau keadaan...ALLAH kata jumpa jodoh kat FACEBOOK...hah..nescaya..jumpalah ia...kehkekheke..tak caya gak??meh sini..aku bagi bukti...aku cari kat EN GOOGLE lagi tau!! -.-

Klik * sini *, * sini *, * sini * dan * sini *  ok!!tak caya juga..aku sepak lajulaju..mahu?-.-

See..umur macam tu pun jumpa jodoh kat FACEBOOK tau...*umur aku pun boleh juga la ye -.-
heheheheh..okok...sudah la YULIA merepek je..
ASSALAMUALAIKUM!!

-----------------------

YF : You Belong To me

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...