Wednesday, January 5, 2011

GIVEAWAY EDY : AWAK BUSUK!

ASSALAMUALAIKUM semua!!!


Hah...korang nampak banner besar gedabak kat atas ni???Sekali lagi...aku nak join contest!!
Kelakar plak tajuk dia kan...GIVEAWY EDY : AWAK BUSUK!
Busuk ke aku??bagitahu sikit...dahdahdah...senyapsenyap...-.-

Dia suruh aku tag at least seorang lelaki dan seorang perempuan...hurm...aku nak tag siapa yea???
Ok laa....nak tag En Eqbal dan Cik Ika...boleh tak??meh la kita join sesama...:D

Hadiah pulak...korang lihat dan jenguk la sendiri ya di * LINK * ini...

Nak juga rasa menang dan rasa bertuah ni....harapharap la ada rezeki kali nih...hukhukhuk...USAHA TANGGA KEJAYAAN!!! :D

ASSALAMUALAIKUM dan selamat bertuah yea :D


-----------------------------------------
p/s : Cepat la minggu depan <3

2 comments:

E.d.Y said...

As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

Good Luck...moga ada tuah tahun baru...and have a nice day..:)

DIRIKU said...

@edy : awwww...thanks sbb kate saya tidak busuk...hahahha!!INSYAALLAH....kalau ada rezeki tahun baru ye...:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...