Friday, January 28, 2011

JOM JOIN BLOGLIST 2011 ~~ PeONy PiNky ~~

Tadi ada orang ajak aku join segmen ni...tak tahu la termasuk list ke tak kan...cuba je la ek...blogger ni macam popular gak kat arena blog ni..eceh..*bukan nak bodek ek -.-



create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!


Dah join segmen atau contest..kena la ada syaratnya kan...:)
  1. Semestinya mempunyai blog.
  2. Mesti follow blog beliau PeONy PiNky  dan Cute Beauty Line 
  3. Letak sidebar banner kat atas itu. (Link kan ke PeONy PiNky)
  4. Buat entry untuk segmen ini dan tinggalkan url entry korang kat entry PeONy PiNky.
  5. Tarikh tutup pada 6 Februari 2011.
So..jom reramai penuhkan bloglist beliau ek!!
ASSALAMUALAIKUM!

---------------------------

YF : Konvo Konvo Konvo -.-

2 comments:

MiMi PeONy said...

thanz dear,nanti mimi buat bloglist khas GBP... ;)

DiriKu said...

@MiMi PeONy : heeee...!!terima kasih juga ya sudi komen ini entri :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...