Monday, January 31, 2011

KENALI BLOGGERS 2011



Terasa nak blog korang kena review tak??berani tak terima kritikan??tak berani....tak yah baca entri ni...hahahahha....gurau ok....jangan touching pula..memang nak kena penyepak..kehkehkehkeh..

Reviewreview blog ni...macam best..sebab boleh tau apa yang kita lemah dalam menzahirkan blog kita..heeee..lagipun..aku ni masih mentah lagi dalam blog..usia je dah tua...tapi isi, macam baby je...:D

Tapi aku nak kena review blog ZAIRIE HUSIN ni...macam mana ek??ades..bedal je la ek..sebenarnya blog beliau ni simple gila..tapi ok la tu kan...tak ada la serabut kepala otak reader nak terjah blog beliau....heeee...background warna putih..so tak kisah la nak letak warna apa pun kat tulisan ke, apa ke...tapi just nak tambah sikit je la...kat bawah ni :-
  1. Header tu...besarkan sikit..sikit je
  2. Tulisan pun...kena besarkan sikit..atau pun tukar font yang saiz dia besar
  3. Kalau boleh..letak SHOUTBOX atau Mister Linky's Magical Widgets so senang reader nak tinggalkan link mereka
  4. Kalau buat banner sendiri pun..lagi bagus
Jangan terasa ya EN ZAIRIE HUSIN...nak balas dendam boleh...reviewlah blog saya...saya terima dengan hati terbuka...komplenlah...kutuklah..kritiklah...saya pasrah..eceh..dah macam ERRA FAZIRA pula...kehkehkehkeh

Siapa yang nak join sekali...klik header beliau ek..
ASSALAMUALAIKUM!

-----------------------

YF : Bila ku sedari...Diri disayangi :)

3 comments:

Zairie Husin said...

hahaha.. nice review.. thanks.. sory awk..tenet xtaw awat poblem.. tergendala semua kerja.. huhu.. jap ye nak review blog awak lak.. =)

Zairie Husin said...

http://zairiedinzly.blogspot.com/2011/01/kenali-blogger-cheriteraku.html

DiriKu said...

@Zairie Husin : huuuuuuuuu!!takut!!! -.-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...