Saturday, January 1, 2011

Kes Dengki

ASSALAMUALAIKUM ya sahabatsahabatku... :D

Korg semua baca kan tajuk kat atas tu...D.E.N.G.K.I -.-

Aku pun tak faham la manusia zaman sekarang ni...pantang orang bahagia sikit.....mula la nak tabur jarum kat hubungan orang tu...apa daaaa....macam tak ada kerja lain jaaa...aku pun naik meluat bila jumpa orang macam ni..

Mesti korang nak tahu kan...apa la yang aku dok bebel tak tentu hala nih....ni pasal kes makwe KHAIRUL FAHMI...penjaga gol Malaysia...untuk bukti DENGKI ni....korang klik kat * SINI *ok...

Aku tak klik button LIKE tu...sebab aku rasa macam tak patut kot....apa daaaa...nak kenal siapa makwe KHAIRUL FAHMI...nama dia AIMIE HARMELIA...klik nama dia untuk pergi ke blog dia...ni ada beberapa keping gambar dia untuk yang malas nak pergi jenguk blog dia tu...


Elia dan Khairul Fahmi

Comel pe? -.-


Papehal....muhasabah diri ok...jangan asyik nak mendengki je...balik umah tidur lagi bagus ok....
--------------------------------------------

p/s : Aku biarkan engkau terbang bebas (^^)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...