Monday, January 31, 2011

LAUK BERBUKA PUASA

Hari ni aku puasa sunat..hari Isnin kan..penat gila kerja hari ni!!tapi macam best..sebab busy!!hohoho..Perut aku ada sikit senak...sebab sahur minum air kosong je...malas nak makan....kehkehkeh...

Ehsan EN GOOGLE

Lauk aku berbuka puasa hari ni...roti sandwich 2 set...fuhhh...plus minum air masak satu gelas...kenyang jugak...pas Solat Maghrib..bantai makan bijirin milo...hah...jangan ingat bijirin sesuai untuk dimakan pada waktu sarapan je ek...4 kali aku tambah bijirin milo tu....gila....baik tak payah puasa....tapi sekarang.serius..dah kenyang gila!!!kenyang dengan air kot..-.-

Contoh gambar Screen Lappy aku <3

Serius macam ular sawa..pastu...terus tengok VAMPIRE DIARIES EP12 SS2...syiok kot!!!dah lama tertangguh tengok cerita ni...sebab diorang kat sana cuti krismas plus new year...baru je tadi download tau episod ni...*macam la aku kerja kat belakang tabir diorang -.-


Next..nak layan cita NIKITA pula...teringat BEN ASHAARI pun layan cerita ni...ye tak, bro?? :D
Ok...jumpa lagi...
ASSALAMUALAIKUM!!

-----------------------------

YF : Stronger than yesterday

6 comments:

Yuslia Suhana said...

layan Vampire diaries jgk! ;) jenuh nak tggu episod baru..huhu

DiriKu said...

@Yuslia Suhana : tahu tak pa...berjanggut tunggu kan?? :D

ADAMOYU said...

baik nye berpuase... xbyk ke dugaan mse kerja ? haha.. btw, terus niat baik tersebut :) semoga di berkati allah..

Lulu caldina said...

dear, jom GA..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/02/splendid-surprise-ga.html

iLa VaNiLLa said...

ila tag anda dlm contest jejaka terhangat... leyh dpt henpon free..

DiriKu said...

@ADAMOYU : heee...boleh la sikitsikit...:)
terima kasih..INSYAALLAH :)

@Lulu caldina : terima kasih tag ye!! :D

@iLa VaNiLLa : heeee...dahdah..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...