Tuesday, January 11, 2011

LELAKI SUKA DAN TIDAK SUKA



ASSALAMUALAIKUM!!

Hah, tadi aku ada share pasal PEREMPUAN SUKA DAN TIDAK SUKA kan?Kali ni, aku nak share pasal LELAKI SUKA DAN TAK SUKA pula. Ya lah, nanti korang kata aku berat sebelah la, apalah.  Aku dah tau apa korang fikir ok!! -.-

Ok...perhatian kepada SANG-SANG BUNGA di luar sana...ambil perhatian ok..ingat tak apa aku cakap..tolak ansur itu perlu....jadi..turunkan ego tu sikit..meh baca sesame yek? :D

Yang ini, aku copy paste dari ESEMPOI...apaapa hal..jenguk la ke sana ok...:D

-------------------------------



LELAKI SUKA : -
  • Wanita yang bersikap kelakar
  • Berbudi pekerti
  • Murah hati
  • Senyuman manja
  • Tahu memasak
  • Pandai dalam menggayakan pakaian
  • Penampilan yang menarik dan sesuai dengan citarasanya
  • Tidak mudah naik angin
  • Seorang wanita yang sanggup meminjamkan keretanya kepada lelaki bila kereta lelaki tersebut rosak
  • Tidak terlalu seksi dalam berpakaian
  • “"Ok..tadi awak belanja makan, biarlah saya bayarkan tiket wayang"
  • Wanita yang dapat menjalinkan perhubungan rapat dengan ibunya
  • Wanita yang berwawasan/bercita-cita tinggi
  • Wanita yang mempunyai keyakinan diri yang tinggi
  • Wanita yang tahu menjaga maruah diri
  • Wanita yang cekal serta tidak mudah mengalah dalam situasi tertekan
  • Sentiasa berada di sisi tidak kira masa susah atau senang
  • Yang tidak suka berleter
  • Tidak kisah dengan cara apa pun untuk mendapatkan makanan kegemaran lelaki
  • Sediakan secawan teh/kopi tanpa disuruh
  • Wanita yang mengambil berat tentang lelaki



LELAKI TIDAK SUKA : -
  • Wanita yang suka mengumpat
  • Sombong dan bongkak tak tentu pasal
  • Menunjukkan sikap yang terlalu memiliki
  • Merokok
  • Wanita yang melayan lelaki seperti alas kaki
  • Wanita yang suka menunjuk-nunjuk untuk mendapat perhatian
  • Tak boleh ke awak buat sesuatu dengan betul
  • Jangan awak nak ajar saya apa yang betul, apa yang tidak..
  • Wanita yang bersikap hipokrit
  • Terlalu ingin mengetahui hal peribadi lelaki
  • Sukar buat keputusan terutama hal berkenaan hubungan serius dengan si lelaki
  • Kurang sifat kasih sayang walaupun terhadap binatang
  • Pakaian wanita berselerak di biliknya
  • Tidak bertanggungjawab langsung
  • Wanita yang terlalu suka bersosial sehingga tiada batasan lagi dalam pergaulannya
  • Kuat berleter walaupun dalam hal yang remeh
  • Boros berbelanja
  • Tidak tahu/malas memasak
  • Sikap manja yang terlalu menyakitkan hati
  • Queen control hinggakan nak buang air pun perlu minta izinnya.
-------------------------------

Heee...ok tak entri kali ni??puas hati dah?? :D
Cuba menjadi yang terbaik ok!!
ASSALAMUALAIKUM!

-------------------------------
YF : Benarkah dia untukku? ;(

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...