Thursday, January 6, 2011

MEREKA KATA . . .


ASSALAMUALAIKUM!!!

Ini segmen terbaru BEN ASHAARI pada tahun 2011 nih...saja je nak join...biar ramai sikit aku tau bloggerblogger kat Malaya nih...cewah....heheehehe...

Hari ni je...dah dua kali aku sebut nama BEN ASHAARI nih...ada dia sebut nama aku??hahahahaha...
Okok...back to the main topic yaww...

Untuk segmen ni...korang perlu terjemahkan perasaan korang pada para blogger yang bakal menjengah blog korang...TIDAK KURANG daripada 100 patah perkataan ok...so..make it simple but interesting...eceh..speaking LONDON pula aku nih..aku cuba terbaik ok.. :D

Kita start sekarang!! 

------------------------------------------

Kepada para Blogger yang menjenguk blog aku...diharap korang semua sihat senantiasa...AMIN...terima kasih banyakbanyak kerana sudi datang ke blog yang simple mimple nih...amat terharu rasa hati ini..*serious..tak tipu...-.-


Aku perkenalkan diri aku....sebagai YULIA FAJRIN SUKIRMAN...seorang gadis opkos...masih muda remaja..hahahhaha!! *perasan jap

Aku seorang yang biasabiasa saja..bukan HOTSTUFF or what ever...tapi kalau korang HOTSTUFF...aku leh tepuk tangan je la..:D

Aku suka merapu, merepek dan buat lawak bodoh...jadi, terimalah aku seadanya...


Sekiranya korang ada pendapat yang lebih bernas dan kritikan yang membina....jangan malumalu...luahkan kepada aku, empunya blog...don't worry..aku pendengar yang bagus dan setia...<3
INSYAALLAH...aku akan ambil nasihat korang yang dirasakan boleh diguna pakai...

Blog aku ni dah lama aku buat...since 2008 aku rasa...tapi sekarang baru betulbetul nak aktif jadi blogger balik...not sure why...just I want too...korang follow aku...aku akan follow balik...itu memang semestinya...ya laaa....siapalah blogger kalau tak ada follower kan....kehkehkehkeh....sayang kamu semua!!! :D

Aku rasa dah lebih 100 patah perkataan aku menaip nih...pape hal..mau lebih clean and clear....jom terjah * SINI * :D

------------------------------------------
p/s : Suka bila dapat kawan ramai <3

2 comments:

Abhamz said...

salam, nice blog...

DIRIKU said...

@abhamz : hohoho...terima kasih..biasa saja..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...