Wednesday, January 5, 2011

PHONE ROSAK

ASSALAMUALAIKUM...:(

Tengah sedih gila nih....satusatunya phone kesayangan aku telah pun mengalami penyakit mental....walaupun phone tu tak la secanggih mana...dia la yang rasa susah senang aku...*maksudnya selalu terjatuh dan tercampak =.=

Baby ni pun sedih kot phone dia rosak -.-

Ye laa...dari last week lagi...phone tu tak ada coverage....aku ingat kad sim aku yang rosak....baru beria-ia nak pergi tukar baru next week...tapi bila testing kat phone adik aku...kad sim tu ok jak...ruparupanya phone aku yang biul....haiyaaaa...nasib baik aku tak ada  pakwe...kalau tak...mesti pakwe aku bisingbising...*ini ayat Senior Exec aku..harap maklum...-.-

Hadoi....kenapalah kau rosak bila timetime macam ni??rosak la bila aku ada duit nak beli phone baru...sobsobsob...T.T
Ada sesapa yang bermurah hati nak bagi aku phone tak??ada tak??dekut la korang nih...-.-

Macam mana la orang lain nak contact aku nih???mana tau ada hal kecemasan...takkan nak cari public phone kot???gila weih...itu pun kalau public phone tu ok...kalau tak, takkan aku nak kena repair dulu???-.-

Terpaksalah aku minta belas kasihan adik aku yang terchenta...*dah susah..baru nak panggil manjamanja kat adik..tak guna punya kakak -.-

Kalau la aku ada rezeki lebih nak beli phone...korang tahu phone idaman aku apa??hah...ni nak habaq kat korang la nih...

Sony Ericsson : Experia x10 Mini

Blackberry : Storm 3

Agakagak korang..bila aku boleh memiliki gajet yang terbaik dari ladang nih???fuuhh...memang aku bertanduk la kalau nak beli yang harga ribanriban nih...tapi kalau ada rezeki lebih...apa salahnya, ye tak?? -*winkwinkwink XD

Jumpa entri seterusnya yeah....haish..serabotserabot....-.-
ASSALAMUALAIKUM

---------------------------------
p/s : Pernah memiliki Sony Ericsson W810i (Walkman) 
pada tahun 2007 tapi dah jual kat abang -.-

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...