Tuesday, January 4, 2011

Tunang

ASSALAMUALAIKUM sekali lagi...

Sejak dua menjak ni..rajin pula aku nak post banyakbanyak entri...buang tebiat ke Yulia? -.-
Lantakla korang nak cakap pa....janji blog aku dikemaskinikan...nak harap korang...haraammm...-.-

Okok...korang bacakan title atas tu...haish...bukan aku la yang tunang...sahabat aku masa praktikal dulu...pandaipandai je serkap jarang kata aku tunang....rotan tau laa...-.-

Akhirnya...bertunang sudah sahabat aku nih...dan dia pun ada adik kembar...bila ditanya adik bila pula?si kakak bagitahu aku...mesti dia cakap no komen punye..hahahhaha..bagusbagus..jawapan yang paling selamat...:D

Ni aku ada letak sebahagian daripada gambar pertunangan dia....itu pun dari Facebook dia...aku ni..asyik cakap diadia...dia tu ada nama laa..adoi...

Orangnya bernama Afifah..adiknya pula Atikah...sedapkan?lol..kenapa aku promote adik dia?yang tunang kakak dia..bukan adik dia....laaa...suka hati aku laa...dah adik dia tu kawan aku jugak....ish3..yang aku bergaduh dengan diri sendiri ni apa pasal??mental??dahdahdah....teruskan letak gambar tu...buang masa den jo...-.-

Pembuka bicara

Eh, ni adik ok..bukan kakak tapi still maintain ayu gitu :)

Sahabathandai datang bertandang *bestnya -.-

Hah, ini baru kakaknya..cantikkan? ;)

Hot Girl ok!! <3

Rugi bagi pihak lelaki tau Ifa *padahal Yul yang nak -.-

Tersenyum sendirian menanti rombongan <3

Tak tau la apa Ika buat tu -.-

Bersama Mak dan adik-adik

Alolo...bestnya..kasih Mak membawa ke syurga <3

Rombongan pihak lelaki telah pun tiba

Sesi perbincangan dijalankan

Sesi menyarungkan cincin di jari manis bakal pengantin 

Cium tangan bakal mak mertua pula 
*aku yang nervous apa pasal?-.-

Hah, baru muncul si terunanya..comel seyh!! <3

Haish..penat dah aku copy paste je dari entri yang lain...hahahaaah...itulah antara gambar yang leh aku kongsikan dengan korang sume...camna??jealous tak orang lain tunang??eleheleh...jealous la tuh..kalau jealous..pergi cari calon cepat..terus kawin...
*berangan jap...lalalalala..

Nanti kawin jangan lupa jemput Yul ok...kalau tak...merajok....hahhaahha...kidding ok...Harap Ifa dan tunang kekal lah ye sampai ke akhir hayat..AMIN!!! 

Jumpa next entry ya kawankawan semua...sayang korang!!
ASSALAMUALAIKUM :)


*Catatan : Penceritaan aku di atas cuma rekaan semata (Aku tak datang pun majlis ni, agakagak je jalan cerita dia macam mana..hehehhe..jangan marah naa...)

---------------------------------------------
p/s : Aku ingat lagi ke jalan rumah kembar nih? -.-


2 comments:

atiEy_[azHa] said...

memang jealous dah ni . hehe . bila la giliran ni nak tiba .

DiriKu said...

@atiEy_[azHa] : tahu tak apa...doa lah ye banyakbanyak XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...