Sunday, February 13, 2011

AKU MENAIP BUKAN UNTUK NAMA || LOW PROFILE

Seriously...sekarang..blogger sangat ramai...ulang suara..SANGAT RAMAI...tapi itu menandakan..blog bukan lagi sesuatu yang remeh untuk dipandang...itu sangat baguslah kan..biasanya...kalau dikaitkan dengan blog..mesti PEREMPUAN..PEREMPUAN...PEREMPUAN...haik..LELAKI tak ada yang nak luahkan perasaan ke??hah silap tu..tu..BEN ASHAARI kita tu...sekali dia update entri..mahu berpuluhpuluh entri dia post...haish..sangat tabik hormat kat beliau...

Jadi..mungkin kerana BEN ASHAARI juga kot...sekarang ni..ramai blogger yang terdiri daripada LELAKI juga...hahahahha...jangan mainmain..para blogger LELAKI ni pun..HOT juga kot macam BEN ASHAARI...

Ehsan EN GOOGLE

Tapi..yang jadi persoalannya..kenapa kita buat blog??nak famous??nak duit??nak nama??atau apa pun yang berkaitan dengannya..aku lebih senang dengan pendekatan LOW PROFILE..BW still aku buat..tapi tak ada la sampai promosi besarbesaran kan..bukan apa..takut nak buat promosi bagai..takut tak selevel je dengan blog yang sedia ada..tak layak...tak layak..

Tapi siapa yang sudi datang ke blog aku ni pun..aku dah kira bersyukur sangat laa..sebab ye lah...tak ada apaapa pun yang special pasal blog aku nih..header pon orang bagi tau..hehehhe...

Aku post benda yang aku nak post..macam biasa..korang pon post benda yang korang nak post jugakkan..takkan ada orang yang paksa kot??hahahaha...aku menaip...untuk kepuasan diri aku..disamping itu juga..untuk memberi info..selagi mampu..maaflah ya kalau infoinfo aku tak seberapa..

Memang banyak benda yang aku perlu ubah...tapi perlukan masa dan research..huhuhu..bila la tu  ya..haish..
Tapi aku senang hati dapat berkenalan dengan bloggerblogger yang memang sempoi habis...even dalam FACEBOOK saja...tapi itu pun dah cukup buat aku..untuk mengenali mereka...:)

Walauapapun tujuan korang untuk berblogging..biarlah berlandaskan niat yang baik...itu yang paling penting..jangan nak downkan orang lain..sudah..sangatsangat tak sokong itu punya niat..tau.. -__-
Jangan sebab satu blog yang tak profesional..jadi huruhara para blogger..ye tak?
ASSALAMUALAIKUM

------------------------

YF : One in a Million :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...