Monday, February 7, 2011

BAGUS SANGAT KE SAHABAT BLOGGER TU???


Hah...jawab la...jangan tak jawab...Haik..aku pula kena jawab???aku tanya korang laa..para pembaca..bagus ke tak???tak ke bagus??hahahahaha!!

To be honest la kan..SAHABAT BLOGGER...mengancam!!!!superb!!!sangat happening!!!weih...korang tak kenal antara satu sama lain..tapi boleh gelak gulingguling dengan lawak diorang...wakakakakaka!!aku mulamula biasa je la...pening juga tengok NOTI bapak banyak gila kan...tak tahu nak edit setting...sekali buka emel...dah nak cecah angka 3000 emel...aku dengan muka macam ni..hanya mampu memandang dengan lemah -.-
Semua SAHABAT BLOGGER punya pasal...jenuh nak delete...betul weih...laju betul diorang balas...ye la...setakat tekan ENTER....hah.berapa komen korang leh post kan...haish...

Kerana SAHABAT BLOGGER juga..aku dapat menyelit dengan bloggerblogger yang lain..yang kepala mereka memang TINGTONGTING....hahhahhaa!!bayangkan..sampai nak komenkomen dengan budak FACEBOOK pun terlepas..sebab apa??sebab syok sangat komekomen kat SAHABAT BLOGGER tu...haish..naya..naya...XD


Pastu..nak update entri ni saja..lama gila kot...sebab asyik usha SAHABAT BLOGGER punya komen...apakah yang telah mereka lakukan pada aku???? -.-


Lagilagi kalau OTAI BLOGGER add korang kat FACEBOOK...contoh la ya..BEN ASHAARI, SYAFIQ ROSLI, NISA KAY, KIRIN SELAMA PERAK dan TENGKU NIZAM...hah..ni antaranyalah...yang boleh buat korang rasa dihargai sekejap...sobsobsob...terharu sangat...TT


Selain mereka..aku ada juga...blogger yang saling menyapa...AREP, KEE DIARY BLOG, NOVELGURL...terima kasih ya...saya hargai komenkomen anda...:)
Yang aku tak sebut nama tu..maaf ya...saya hargai juga pandangan anda semua..I LOVE MY READERS..thats all.. :)


Mari kita samasama meriahkan SAHABAT BLOGGER!!! << ni website dia ya :D
ASSALAMUALAIKUM!!


----------------------


YF : Saya bahagia...anda? :)

8 comments:

Tengku Nizam said...

kih kih kih , saye mane leh jadi otai blogger lagi , hehe , baru nak menapak gak ni , huhu , thx sebab cakap camtu , tp saye da xleh add orang da , da limit , huhu , nak suruh dorang plak add sy kat fb , haha .

senydream said...

dulu2 mase sahabat blogger tu masih sket lgi selalu gak la p berbalas bals komen tpi skrg x lgi dh coz dah xsempat sngt dh notification mmg cpt sngt sy xthu y mne stu dh nk follow!..last2 sy juz tgok jek org sembng,haaha2!...

DiriKu said...

@Tengku Nizam : wat lek je laa..XD

hohoho...susah gak jadi orang pemes ni ye XD

@senydream : tahu tak ape..skang pun pening kepala tengok NOTI XD

arep_lockermonth said...

tenkiu sebab mention arep! hehe :P arep dah follow da blog kamu nih!

DiriKu said...

@arep_lockermonth : heeee!makasih ya follow kembali XD

SyedGraphiX said...

wahh wahhhh..nama sy? hahahaha

DiriKu said...

@SyedGraphiX : alaa.....terlupa nak selit pula XD

creativeheart said...

mmg best pun blogger2 kat sana...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...