Monday, February 14, 2011

BILA BILIK AKU MACAM TONGKANG PECAH

Hah...TONGKANG PECAH???melampau ar macam tongkang pecah kan...HIPERBOLA betul..stor pun lagi kemas aku rasa...hahaahhaah...

Sebenarnya..bilik aku penuh dengan bukubuku dan perabot yang menyemakkan pemandangan...Ibu aku pun dah bising..hujung minggu ni je...bangun awal, kemas bilik tu..biar nampak macam bilik anak dara *uppps..kantoi disitu -.-

Dalam segmen 25 RANDOM FACTS ABOUT ME, MYSELF AND I..aku ada bagitahu aku alah dengan HABUK...siapa yang terlepas tu..boleh klik link segmen tu ok...lari tajuk pula..sibok promote entri dah basi -.-


Hah..dari pagi sampai la ni...hidung aku asyik GATAL jeeeee...bersin jangan cerita laa..memang teruk gila!!!tapi nasib baik mata aku tak timbul macam mata ULTRAMAN kat atas nun...haish..kalau tak..MC la aku jawabnya esok...-.-

ALHAMDULILLAH...setelah disusun, ditolak, diseret, dipindah, diselongkar..akhirnya..bilik aku jadi CUN!!!terbaik dari ladang!!yeah!!tenang sikit mata orang nak keluar masuk bilik aku...tak adalah serabut macam sebelum nih..heeee...nak tengok bilik aku???no no no!!segan la aku...haish...kalau aku hias sebijik macam bilik pengantin..aku tak kisah...boleh sangat...tapi ni simple je....selagi boleh tidur..ye tak? :)


Tapi aku pelik betul laa..banyak betul habuknya...mana diorang datang ek??datang tak dijemput pun..nak dihalau..payah gila!!sampai aku sakit kepala sebab bersin banyak sangat!!!sampai satu tahap tu...aku dah tak sanggup nak kemas...aku duduk..dan tengok adik aku yang kemas...memang tak boleh tahan la bhai!! -.-

Oleh kerana ibu aku sangat memahami 'penyakit' aku yang poyo nih...dia suruh aku cari suami yang rajin tolong kemas rumah...haish..siapakah dia??jeng jeng jeng!!!kamu??kamu??atau kamu??aku je yang tahu jawapannya :)

Ok..setelah seharian aku tak update..aku nak update lagi lepas nih..aku tengok BEN ASHAARI post kat status FACEBOOK..siapa yang update entri malam ni.sila tinggalkan tajuk dan url....aku hanya mampu memandang sepi pelawaan beliau....keadaan tak mengizinkan la BA..terkilan sikit laa..tapi tak apalah..tak ada rezeki XD
ASSALAMUALAIKUM 

------------------------

YF : Terharu dengan setiap baitnya 

3 comments:

Siti Fatimah Fuzz said...

bilik cik siti akan jadi macam tongkang pecah bila time nak exam...tapi nasib baik la tak allergic tak merebak...kalau tak, mau tak study la cik siti ni...hehe

alexa yussida said...

haaa kang sakit kang:P bersin2 sbb bnyk habuk tu..hihi cpt vakum bilik:p

DiriKu said...

@Siti Fatimah Fuzz : hahahaa...untunglah tak merebak.. :)

@alexa yussida : tak ada vacuum laa...rosak.ni guna manual tu yang parah sikit -.-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...