Saturday, February 12, 2011

BILA KASUT YANG DIPAKAI ADA PEMINAT


Eceh...orang kata...bila tengok orang...atas ke bawah...ni bawah ke atas...tengok kasut dulu bhai..hahahahha..kakak tu siap offer lagi nak beli...up sikit dari harga asal aku beli..even dia tak tahu harga asal...wakakakkaka!!

Aku suka kasut dan style HANA TAJIMA ni :)

Hebat sangat kasut aku pakai nih..ye ke??nak tunjuk kat korang..segan laa...bagi aku...memang la cantik...tapi kira macam dah biasa la kasut macam tu...tapi tu la...bila hati dah berkenan kan...susah nak menidakkan apa kata hati...betul tak??

Tapi reaksi aku...bila dia nak beli kasut aku..aku rasa...erk..JANGAN BUAT AKU RASA SEGAN!!!kenapa aku kata segan..sebabnya..ye laaaaaa...bayangkan orang nak beli barang yang dah dipakai agak lama...haduh...aku rasa serba salah la kan..takkan nak jual pula..aku nak pergi kerja..pakai apa??memang la ada kasut lain..tapi kasut hiasan..meaning...HIGH HEELS...ades...memang cantik..dalam almari je la..nak pakai HIGH HEELS tunggu event besar je la ya... XD

Ok...dah sehari aku tak update...aku nak post puaspuas malam ni...*padahal 2 3 entri je yang mampu -.-
ASSALAMUALAIKUM

-------------------------

YF : Best tak jadi STALKER?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...