Monday, February 14, 2011

BLOGGER NI SEMPOI HABIS!!! || ZULFAHMIE ABIDIN

Hahahaha..maafmaaf..saja nak menambah entri...kuikuikuikui...kau jadi mangsa aku kali nih...marah??boleh...semua harta lu kasi wa....amacam??? XD

Profile pic FACEBOOK beliau 
*pinjam ya XD

Guraugurau naa...kenapa aku kata dia sempoi??sebabnya adalah..dia la BLOGGER LELAKI yang direct cakap KAU AKU dengan aku...hahahaahha!!dan aku suka itu dowh!!bapak senang nak communicate!!dia punya lawak pon memang sengal habis laa...siap ajak COUPLE on off bagai...rasa nak bagi lauk kasut je kat dia tu...eh..sudi ke? XD
Tengok gambar dia tu..hah..siap tabik kat aku lagi sebab buat entri pasal dia..wakakkka!!sangat perasan aku nih laa...Siapa yang nak add dia kat FACEBOOK...klik gambar dia ok?? XD

Eh..bukan aku tak suka guna SAYA AWAK..aku masih guna juga..tengok keadaan..kalau kepala dia TING TONG macam ZULFAHMIE ABIDIN..memang aku layan KAU AKU je la..kalau tak..macam biasa...SAYA AWAK..masih ok lagi...boleh borakborak lagi..kan?


Nak review blog KAU..boleh kan??blog dia nih..simple tapi menarik...ha..macam mana tu??tengok HEADER pon..dah cukup laa..comel je kan..kikikiki..warna dia pun..aku suka gak..susun atur dalam blog dia pun..kemas..tak ada banyak WIDGET bagai..so, nak loading..sangat cepat...:)

Nak berkenalan lagi rapat dengan dia nih??silalah..aku dah kenal sangat dia ni *AUTA -.-
ASSALAMUALAIKUM XD

------------------------

YF : Pesan seseorang...jangan terlalu excited :(

3 comments:

Zulfahmi Abidin said...

wah wah wah wah.siap ade entry khas pasal aku lagi nie.^_^ terkasima aku kejap dengan ko nie.apelah spesialnyer aku nie smpai ade entry khas.^_^ takpelah.janji ko happy kawan dgn aku sudah.so aku nak ckap.."Welcome to my BlogLIst.^_^"

DiriKu said...

@Zulfahmi Abidin : hahahahahahha!!!tada hal laah...terima kasih masuk bloglist kau!! XD

y-A-n-A said...

hohoho.. best lah dpt member sempoi jek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...