Tuesday, February 1, 2011

[CONTEST] JEJAKA TERHANGAT NAK BAGI HENPON FREE....!!!!



Hiyakkkk!!!aku juga telah ditag oleh CIK ILA VANILLA!!!terima kasih banyakbanyak...terharu lagi ni..terharu tadi pun tak habis lagi..sobsobsob!!!

Klik banner untuk mengetahui syarat marat beliau...dan salah satu syarat beliau...kena jawab soalan ni...erk..nak kena mengampu la ni ek sebab nak kena letak nama JEJAK TERHANGAT dalam jawapan...hohohoh...ok..tapi ni ikhlas punye mengampu...kikikiki...

Sebab kenapa korang nak menang contest ni

Erm...aku nak menang contest ni sangatsangat sebab phone aku dah rosak...nak beli phone baru...poket tak da pitih lagi nak spend untuk beli phone baru...kebetulan kena tag dengan CIK ILA VANILLA mengenai contest JEJAKA TERHANGAT ni....so macam EXCITED gila!!!!dapat phone free dari JEJAKA TERHANGAT!!kalau dapat phone ni...nanti saya nyanyikan lagu TERHANGAT DI PASARAN ek untuk JEJAKA TERHANGAT...kan kena gitu...upss..bukan saya nyanyi la..KRU yang nyanyikan...kehkehkehkeh...nanti JEJAKA TERHANGAT jadi TERHANGIT pula sebab dengar saya nyanyi...XD

Mangsa tag :-


Good luck semua!!!jom kita meriahkan lagi ya contest ni!
ASSALAMUALAIKUM!!

------------------------

YF : Ku berserah

5 comments:

Jejaka Terhangat said...

JT datang mau mengecheck penyertaan..gudluck yek.=)

DiriKu said...

@Jejaka Terhangat : heeee..terima kasih ya JEJAKA TERHANGAT :)

Wan Fakhrul Rin said...

Wow.. hehe. cambest je. thanks tag ye. tak taw ade mse ke tak nak wat entry, bz sgt ngan prep tuk final exam. so, haha. p/s. sbnr nye Kee Blog Diary taw bkn Key. hehe

DiriKu said...

@Wan Fakhrul Rin : halaaa!!sorry!!!tk sengaja!! maaf yea...maaf sangat :(

intan said...

aww aww!
thx sebab tag!
skang tengah bz dgn praktikal..
kalau ada masa intan buat ye ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...