Wednesday, February 9, 2011

DAPAT HADIAH HEADER ~~~ TERIMA KASIH TENGKU NIZAM!!!



Fuhhh...aku dapat hadiah yang superb bulan nih...kepada TENGKU NIZAM..terima kasih banyakbanyak ya...sangat terharu tau...terisi juga HEADERku yang kekosongan itu....

Actually..beliau buatkan aku header sekadar cubacuba saja...nak cuba buat header sendiri la katakan...dan beliau tengok blog aku tak berHEADER...so, dia pilih aku la kan...kira aku ni insan yang bertuah juga la ya..hasilnya..nah..kat atas tu...kikikiki..besar punyaaaa!!

Aku hargai usaha beliau dan INSYAALLAH..aku akan cuba perbaharui template blog ni pula..bukan apa..takut semua jadi carcamarba pula dia punya setup..penat je aku edit tau..tapi kalau nak berubah..kena berani ambil risiko, kan??Kalau tak..macam mana nak setanding dengan HOTHOT BLOGGERS yang NGETOP tu..XD

Sekali lagi...aku ucapkan terima kasih kepada TENGKU NIZAM ya..next time..buat lagi untuk saya tau!!*dah bagi buku lali..nak lutut pula -.-

ASSALAMUALAIKUM

--------------------------

YF : Skype dengan SAHABAT BLOGGER memang best!

5 comments:

Wan Fakhrul Rin said...

Waaaah.. tahniah ye.. best nye.. heh

DiriKu said...

@Wan Fakhrul Rin : heee..rezeki nih XD

mesmerising_wan said...

wah bestnye.. hehe
saye pun ngah design header utk blogger lain,,

DiriKu said...

@mesmerising_wan : haaa..nex time ..leh buatkan header untuk sye pula XD

Tengku Nizam said...

wah! ade entri utk saye , mekasih ekk .. semalam nak komen , tp awek ade kat sebelah , huhu .. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...