Friday, February 18, 2011

DUA SEBAB KENAPA AKU KERJA OVER THE TIME

Kenapa aku overtime???best sangat ke over the time nih??sampai nak kena balik malam..baru la keluar dari pejabat tuh...-.-

Sebab pertama :-

Kerja memang berlambak nak mati...tapi adakah aku seorang je yang ada kerja???mustahilkan???nak buat waktu pejabat...memang la aku buat masa pejabat..takkan masa pejabat aku pergi melepak kat kedai mamak pula kan..tapi memang tak cukup tak tangan nak buat..meja aku dah macam meja kertas pakai buang...dengan failfailnya lagi..yang dok elok bertimbun atas meja aku..tanpa tiada rasa bersalah pun...siap kau...esok..aku cleankan KORANG semua..nyah korang semua dari meja aku???ada paham???*tapi aku tahu..kerja takkan pernahnya habis -.-

Sebab kedua :-

Untuk melekakan fikiran yang sememangnya berserabut dengan segala kerja...untuk menenangkan hati yang pastinya gundah gulana...untuk mengurangkan rasa beban perasaan walaupun sememangnya kepala aku dah berat dengan berbagaibagai jenis fail atas meja aku..macam ni lah aku untuk mengelakkan sesuatu yang aku tak nak fikir...yang aku tak nak ingat..hati aku akan berdebardebar bila teringatkan sesuatu..beratnya rasa hati..kalaulah dia tahu..confirm dia dah gelakkan aku punya -.-

Ok..tu sebab aku OVERTIME..korang??
ASSALAMUALAIKUM

----------------------------

YF : Minggu depan direct OVERTIME la aku -.-

1 comment:

arep_lockermonth said...

arep x kerja overtime!!sbbbb masihh beljar!hihihi~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...