Sunday, February 13, 2011

FIREWORK


Ok..lagu ni...aku rasa..pembakar semangat...jangan rasa rendah diri..sebab..diri kita sebenarnya sangat berharga kalau nak dibandingbandingkan dengan orang lain...tak kata orang lain tu tak berharga pula..tapi dengan cara mereka lah...

Walau apa pun...korang tetap diri korang..bukan orang lain..be yourself...jadi yang terbaik untuk diri sendiri..ok??kembali pada yang asal sekiranya masih tak boleh juga..maksud aku..kepada Pencipta kita..mohon dariNya..berikan petunjuk..

Aku post video klip dari drama GLEE SEASON 2 EPISOD 12...sebab nak post yang original dari KATY PERRY tu..macam tak patut pula..sebab ada scene GAY...hohoho..siapa yang layan cerita ni..memang syok la..sebab apa..korang cuba la tengok dulu..cerita lebihlebih pun...tak guna XD


Kesimpulannya...be a positive person *peringatan untuk diri aku juga :)
ASSALAMUALAIKUM

----------------------

YF : Aku ketakutan

1 comment:

Imran nyambek said...

lu pun layan glee gak ek.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...