Wednesday, February 2, 2011

FOLLOWER KE-123!!!

Heeee....saja nak update FOLLOWER aku ni..nombor cantik tu..123..kehkehkehkehkeh...siapakah beliau??owh...sang arjuna rupanya ya...segan pula aku..hahahahhaha..

Adam Hafis

Eceh....bergaya pula dengan tali leher berbelang disitu...heee...kita review blog beliau secara percuma ek..hehehehe...header dah comel...blog kemas..simple..tak ada banyak widget...bagus...anda lulus ujian jalan raya!!hahahhaa...aku tahu aku merepek lagi....nak suruh aku tidur la tu kan...0,0

Siapa yang nak usha sang arjuna ni..pergi ler blog beliau ek... :D

Terima kasih ya ADAM HAFIS...rajinrajin la singgah blog yang huduh ni..XD
ASSALAMUALAIKUM...

-------------------------

YF : Adakah dia mengerti?

6 comments:

Adam Hafis said...

kalau mcm ni memang akan selalu rajin datang blog ni. haha :D

*u pun rajin2 la dtg blog i yang bnyak mengarut tu. haha.

DiriKu said...

@Adam Hafis : INSYAALLAH...kalau kamu rajin update entri..selalu singgah.. XD

Novelgurl said...

Assalamualaikum

hahha..bertuah r .boleh tahan :P

DiriKu said...

@Novelgurl : tu ar..betuah betul ADAM HAFIS ni XD

Adam Hafis said...

diriku : nanti setiap kali sya update blog, saya bagi link, padan muka kena selalu singgah. haha.

novel gurl : cik diriku ni mesti malam tadi x tahu nak buat entry apa. haha ^^

DiriKu said...

@Adam Hafis : hahaha..boleh saja...digalakkan...tk de la terlepas satu entri pun kan XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...