Friday, February 4, 2011

THE GREEN HORNET LAWAK!!!

Sehari aku tak update blog...kecewa gila!!!ok!!hari ni aku post sampai lebam, boleh??

Sebenarnya...semalam aku keluar ke TIMES SQUARE (TS)..dengan BFF of course...bukan pergi DATING ok....*geram dengan seseorang -.-
So, balikbalik je..penat laaa...huhuhuh...tidur awal pula semalam..eceh..bangga tetiba.. XD

Al-kisahnya..semalam ingat nak bangun lewat...ye ar...cuti kan *anak dara apalah ni
Tetiba dapat call dari BFF aku..AISHAH...nak pergi SUMMIT tak katanya..hadoi...dalam mamaimamai tu..aku kata..siapa je yang pergi?SHAKIRAH dan HANIZA..hah..elok sangat lah tu...LIANA tak ada sebab dia ada latihan TEATER kata AISHAH...tak apalah...aku pun dah lama tak jumpa AISHAH dan HANIZA lepas diorang masuk sem baru...* bestnya sambung degreekan?



Sampai TS, terus usha movie apa yang boleh dilayan..lastlast..pilih THE GREEN HORNET..nak tunggu NUFFNANG bagi free ticket??lupakan ja la...tak layak lagi kot...hahahaha...tapi tengok 3D kot....hah...korang percaya tak ni 1st time aku tengok movie 3D??berat mata aku nak tengok movie tu...nasib baik tak MIGRAINE...kuikuikuikuikui

Best juga movie nih..macam budakbudak gaduhnya..yang pasti...memang ada penipuan dalam movie nih...kereta still boleh berjalan walaupun separuh kereta ke belakang dah terbelah..weih..penipu betul!!walaupun bergelak ketawa dengan BFFs aku...hahahahahhahha!!!

Dan yang paling penting sekali...movie ni banyak betul membazir...haish...semua bangunan dia nak rempuh guna 'kereta kebal' dia tu...lepas tu..masa JAY CHOU aka KATO gaduh dengan SETH ROGEN aka BRITT REID...memang habis satu ruang tamu..tahu gaduh sebab apa?sebab perempuan CAMERON DIAZ aka LENORE CASE..-.-
Aku memang kagum betul badan minah ni..straight je..tak ada bongkokbongkok..best dow macam tu..XD
Masa KATO melakukan aksi berlawan..pergh...hahhaha..slow motion dia...best laa..dia punya senjata semua...memang kreatif..kehkehkehkeh..

Ok!!done with THE GREEN HORNET!!pastu..pergi KARAOKE...1st time juga aku nyanyi solo...ni BFFs aku punya pasal...lastlast aku bantai nyanyi lagu PURNAMA MERINDU, SALAM BUAT KEKASIH dan CUKUPLAH SEKALI...hahahhaaha...lepas tu..suara aku jadi serakserak kejap..heeeee....

Nak tengok gambar?alaa...maaf sangat...gambar kat phone kawan aku la..phone aku tak canggih...nak tunggu JEJAKA TERHANGAT bagi aku TOUCHBERRY nih...heeeee...*entah dapat ke tak kan..-.- 

Ok..next entri!!
ASSALAMUALAIKUM!!

---------------------------

YF : Sanggup tunggu 1day tu? :)

2 comments:

Siti Fatimah Fuzz said...

cik siti baru nak gi tengok mnggu depan..heh

DiriKu said...

@Siti Fatimah Fuzz : tengok laa...best je kot..XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...