Saturday, February 12, 2011

GRO VS LRO

Selama ni kita tahu...GRO tu gadis pelayan pelanggan...ala..yang selalu kat kelabkelab tu....kat tempat lain..aku tak tahu la...tak pernah pula nak pergi terjah macam ABANG NAS (melodi)...hehehe..nanti..tunggu aku jadi wartawan yee..kira isu GRO ni...dah memang umum sangat la....kalau kat surat khabar tu...orang boleh skip je sebab dah lali dengan isu macam tu...tapi sebenarnya...bendabenda macam nilah kita kena baca..MUHASABAH DIRI..


Oh tidak!!!bukan beliau!!!beliau ASHRAF MUSLIM a.k.a USTAZ AMIRUL!!!woooooo!!!!jangan kacau!!!*dialog ELLY SURIATY dalam BIARKAN AKU MENANGIS :)

Tapi...LRO tu...siapa pula????takkan nak lawan GRO kot???sebenarnya sama je kerjanya..cuma jantina je yang berbeza...tak caya???nah..tengok link dari UTUSAN MALAYSIA ni..aku siap interview lagi tau...seorang HAMBA ALLAH ni..yang tahu pasal pasal siapa LRO ni sebenarnya...kalau pergi kelab or yang sewaktu dengannya..siap dapat katalog lagi bhai...katalog apa??laa..katalog rupa diorang laa..kira nak promosikan diri...hah..apa korang nak cakap??nganga..nganga..:O

HAMBA ALLAH ni cakap lagi...kebanyakkanya :-
  • Melayu
  • Muka jambu
  • Datang dari keluarga susah
  • Pelajar UiTM

Kenapa diorang buat macam tu ye?sebab sukasuka or duit?

"Duit...dalam paper ni kata RM250 semalam...tapi sebenarnya tak..itu kalau seorang...kalau ramai...boleh dapat RM1000++ kalau sampai pagi esoknya.."

Anak orang kaya tak ada?

"Ada juga..tapi tak ramai.."

Mereka juga kadangkadang diberikan gelaran tau..apakah dia?

" 'BLUE BOY' atau 'BB' " *kalau tak silap dengar la..BB ni merupakan seorang gay juga...bukan BLACKBERRY atau BUKIT BINTANG ok -.-

Diorang ni tak ada makwe ke?dengan selambanya HAMBA ALLAH ni jawab..

"BLUE BOY" tu la awek diorang *-.-

Ok...ni dialog benar ya..aku tak tipu!!tapi tak tahu la tukang matamata aku tu menipu pula..WALLAHUALAM..walauapapun..ambil yang positif...pandang kanan..pandang kiri..tengok..ada tak sahabatsahabat kita macam ni..kalau ada..nasihatilah mereka...nasihat..nasihat..dan nasihat..sampai lunyai tahi telinga mereka tu..BIARKAN!! XD

Kalau dapat bakal suami macam ni..aku tak kisah sangat laa..janji diorang kena tinggalkan kerja lama tu...tengok...baik tak aku??ahaahaha...*aku jahat..jangan dekat ngan aku..shuhhh....shuhhh -.-

Next entri please!!
ASSALAMUALAIKUM XD

-------------------------

YF : Bila ada saingan -.-

2 comments:

garfield88_aini said...

sy suka asyraff muslim... encem giler...

DiriKu said...

@garfield88_aini : heee...XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...