Sunday, February 13, 2011

1ST GIVEAWAY MELITA!!!


Heee..nak join boleh??tak kasi...nak join juga...tak kira!! XD

Yang menarik pasal GA ni..diorang buat sebab berkaitan dengan permulaan diorang couple..sekarang dah kahwin..sangat best!!so..lagi la aku semangat..sebab..aku pun tak tahu kenapa..hahahaha..ok ok..nak tahu syaratsyarat dia??terjah SINI!! 

Tapi...aku nak tag siapa ya??haish..musykil la cmnih..japjap..usha blogblog yang aktif...hah!!dah jumpa!!heee...harap kamu sudi ya join nih XD

Mangsa tag :-


Keduaduanya wanita...heeee...itu yang aku jumpa latest update..hah..nasib la ya..
Good luck ye..pemenang dia sorang je tau..so, banyakbanyak lah doa XD
ASSALAMUALAIKUM!

------------------------

YF : I need you now :)

8 comments:

Zulfahmi Abidin said...

tak tawu nak ckp ape.gud luck jelah.kirim salam LULU skali okey.miss her.^_^

DiriKu said...

@Zulfahmi Abidin : hahahaa..terima kasih ya...telah pun disampaikan salam kau XD

Lulu caldina said...

eheh tak kenal...ngee..

ok TQ untuk ingatan tag ni..nanti lulu buat

DiriKu said...

@Lulu caldina : ades..sedih bro kat atas tu karang..ahahha..ke lain orang.. XD

ok doki!!good luck ya! XD

Lulu caldina said...

lain org kot...ngee. lulu dah buat yer

DiriKu said...

@Lulu caldina : yeah!!! XD

Lulu caldina said...

yeah juga..ngee

cikblurr said...

thankz yer tag saya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...