Monday, February 14, 2011

JADI FOLLOWER AKU SEBAB AKU TENGOK GLEE???

Apa kena tah aku pepagi buta nih..dok nak review blog orang...hahahahhaha!!!lantak pi lah..free je kot..bukan suruh buat segmen bagai....kikikiki...

Ada seorang HAMBA ALLAH ni..tengok entri aku pasal FIREWORK...ala...lagu KATY PERRY tu..tapi versi drama GLEE...hah??siapa tak tahu pasal drama nih..korang search la kat EN GOOGLE..aku tak rajin hari ni nak copy paste pasal GLEE...yang aku tahu..dia alaala HIGH SCHOOL MUSICAL..tapi dari segi lagu...GLEE lagi UPDATED!!!yiiihaaaa!! XD

Hah..berbalik pada tajuk aku tadi..takkan sebab GLEE je kot nak jadi FOLLOWER blog aku yang cikai gila nih???buktinya.....*bunyi drum... XD


IMRAN NYAMBEK....kenapa NYAMBEK...aku tak tahu...tanya dia ok...kang aku main hentam je karang...kena saman pula...tamotamotamo..dia ni pun dengan selambanya panggil aku LU WA LU WA kan..alaala ADNAN SEMPIT kot...contohnya la kan..tapi sokay..sempoi..macam bro ZULFAHMIE ABIDIN tadi kan..maafmaaf...sebutsebut nama kau lagi XD


Tengok komen dia tu.."Lu pun layan glee gak ek"..kalau tak kerana GLEE...tak adanya dia FOLLOW aku...betul tak??sila jawab ye IMRAN NYAMBEK!!harus jawab!!
Nak letak gambar dia...tak ada pula..memang secret betul orangnya..cuma gambar atas ni je la sebagai wakil orangnya..halal la tu..


Blog dia ni pula..hah..lagi simplemimple!!!korang tengok HEADER dia..sengal kan???macam orangnya juga la kot...tengok entrientri dia..pergh..kakakakka!!aku tak nak review lebihlebih..korang terjah la sendiri ya XD
ASSALAMUALAIKUM!! XD

----------------------

YF : Suka nama singkat saya :)

1 comment:

Imran nyambek said...

alamak kantoi ak tengok glee jugak.aarrgghh...

suke blog lu.tu gua polow.takpekan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...