Friday, February 18, 2011

KONVO || AKU PERGI KOT....KOT???

Hah..KONVOKESYEN...haish..pening kepala aku fikir pasal nih..haish..nak pergi ke tak???tak ke pergi nak??hahahaha..aku malas GILA nak pergi KONVO tu...

Tapi setelah berborak hampir sejam bersama bekas teman sekuliah dulu...baru la terbuka sikit hati ni nak pergi...ye ar..bila fikir balik...aku antara orang yang paling tak keep in touch dengan diorang...maksud aku...gathering or what ever la kan...setiap kali diorang buat perjumpaan....aku tak join..aku tak datang...bukan apa...segan dowh...malu pun ada..entah...rasa macam tu pasti akan datang...PELIKKAH aku?? -.-

Mungkin aku pergi KOT...KOT ye..tak confirm lagi...walau apa pun...aku dah tempah DSLR sahabat aku...untuk snap hari bersejarah aku nanti..dah macam KAHWIN pula...hahahaha..tapi tempah bukan beli ok...PINJAM je pun...itu je yang mampu..tak apa..next time..aku akan ada!!! *bila tah...tunggu aku berjambang dulu kot -.-

Kalau pergi..nak kena beli baju...DUA BAJU...satu untuk hari KONVO satu lagi untuk DINNER KONVO..diorang kata diorang join DINNER tu...haish...PASAI PA???pasainya ramai sahabatsahabat yang bakal berkonvo sekali dengan aku..jadi, kalau reramai tu...tak adalah bosan sangat kan..tapi...DUIT DUIT..DI MANAKAH KAU DUIT???kopak ar aku bulan 3 nanti..-.-

Tapi kalau pakai baju kurung pergi dinner, ok tak? XD


ASSALAMUALAIKUM

---------------------

YF : Tak payah susahsusah pasal baju
kau memang dah cantik ;)

1 comment:

Wan Fakhrul Rin said...

Betul! Just be yourself. Cuz your beautiful just the way you are (Bruno Mars) :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...