Saturday, February 12, 2011

MUBARAK LETAK JAWATAN : BETUL KE????

Isu kat MESIR tak habis lagi rupanya ya...tapi syukur...ramai pelajar kita dah sampai MALAYSIA kan...yang ada pun..segelintir je..doakanlah mereka selamat ya :)


Tadi ada sahabat aku kat TWITTER post status camni...

"Alhamdullilah all Egyptian a now celebrating!"

Aku pun dengan penuh semangat ni...reply kat status dia..

"wooooo..what happen bro???"

Sahabat aku balas....

"president die dah resign!"

Sumber EN GOOGLE - HOSNI MUBARAK

Dan aku cubalah cari kat EN GOOGLE...tak menyakinkan je apa yang dijumpai...jadi..aku biarkan je la...akhirnya..aku jumpa satu blog ni...post pasal MUBARA LETAK JAWATAN...terima kasih ya ANGIN MALAM :)

ALHAMDULILLAH..harapharap keadaan akan bertambah baik lepas nih kat MESIR nun...kan senang letak jawatan..tak adalah nak menyusahkan satu dunia...risau tak tentu pasal...haiyaa...meh baca sumber berita BELIAU letak jawatan ya...

Teringin pula aku nak jadi PERDANA MENTERI..eceh :D
ASSALAMUALAIKUM 

--------------------

YF : Migraine pula -.-

4 comments:

Ainul Mardziah said...

Assalamualaikum...

Memang betul presiden Hosni Mubarak dan letak jawatan, saya baru bagi kat CCN tadi.

Wassalam

DiriKu said...

@Ainul Mardziah : WAALAIKUMUSALAM..okok XD

Lulu caldina said...

berita ni dah update awal kat lulu-pages..itulah tak baca..ngee

DiriKu said...

@Lulu caldina : adoi..maafmaaf...dashboard punya wall laju sangat laa..tak terkejar nak scroll smpai ke bawah nun..blogger aktif gila update entri -.-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...