Monday, February 14, 2011

NEED YOU NOW



Aku dengar lagu ni..lepas aku tengok drama GLEE hari tu...terus aku jatuh hati dengan lagu ni...huhuhuhu..AKU PERLUKAN KAU...SEKARANG!!!Boleh tak aku jerit macam tu?? -.-

Kehkehkeh...gila pula orang kata kat aku...eh..ada aku kesah ke??hahahhaa...bukan jerit kat telinga orang pon...jerit dalam hati je...ceit...buang tenaga batin je...wakakakka!!

Ok...ok..jangan nak merepek lagi..ni aku post video yang original punya..bukan dari GLEE..so, kalau ada yang scenescene yang tak sepatutnya..harap maaf..sebab aku pon tak tengok lagi video nih XD...tapi ala..tak leh play pula kat blog sebab dia jenis VEVO..aku pun tak paham kenapa..haish..aku bagi link je la ek...KLIK SINI

Lirik :-

Picture perfect memories,
Scattered all around the floor.
Reaching for the phone cause, I cant fight it anymore.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

Its a quarter after one, Im all alone and I need you now.
Said I wouldnt come, but I lost all control and I need you now.
And I dont know how I can do without, I just need you now.

Another shot of whiskey, cant stop looking at the door.
Wishing youd come sweeping in the way you did before.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

Its a quarter after one, Im a little drunk,
And I need you now.
Said I wouldnt call but I lost all control and I need you now.
And I dont know how I can do without, I just need you now.

Yes Id rather hurt than feel nothing at all.
Its a quarter after one, Im all alone and I need you now.
And I said I wouldnt call but Im a little drunk and I need you now.
And I dont know how I can do without, I just need you now.
I just need you now.
Oh baby I need you now.

Artis : LADY ANTEBELLUM

Tujukan lagu ni buat seseorang..kalau dia tahulah kan..malu la aku..wakakkaak!! XD
ASSALAMUALAIKUM 

------------------

YF : Bila aku dilabel sebagai EGO -.-

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...