Friday, February 4, 2011

SAYA PON BLOGGER JUGA ! SAYA BANGGA !!



Yeah!!saya bangga jadi seorang BLOGGER!!ya amat!!!betul...tak tipulah!!Ini adalah SEGMEN BEN ASHAARI..love youlah bro!!

Nak join.kena jawab soalan ok..fikir dulu sebelum jawab..jangan main redah je..baru la mantop jawapan tu, ye tak? XD

-----------------------------

Kerjaya / pelajar .. IPT mana ?

Purchasing Assistant

Usia blog anda

3tahun lebih

Tujuan utama anda berblog

Mulamula tu..nak ekspresikan perasaan sendiri je..akhir tahun lepas..baru tahu..nak buat blog ni..biar berfaedah kepada orang lain juga..:)

Sumber insiprasi anda

Sekali lagi..BEN ASHAARI..:)

Blog yang senantiasa dalam kepala anda ..

Hurm..susah soalan ni..sebab..siapa yang rajin update entri mereka..itulah yang saya selalu jengah :)

Jika anda terpilih untuk berada dalam sesebuah majalah , siapakah blogger yang akan anda beritahu dahulu mengenainya ..

BEN ASHAARI again :)

Isu paling best pernah anda ceritakan dalam blog anda .. jika ada ..

Semuanya best!!hahaha..for me la.. :)

Isu paling teruk anda dikritik dalam penulisan anda .. Ceritakan bagaimana anda menanganinya , jika ada ..

Setakat ni..tak ada lagi :)

Jika anda sudah dikenali di dalam dunia blog, bagaimanakah caranya anda  membantu blogger blogger baru ?

Cara ye?hurm..mungkin mempromosikan blog mereka, review blog mereka agar jadi lebih baik :)

Pesanan buat blogger blogger baru ...

Kepada bloggerblogger baru..fokus pada tujuan utama kenapa anda memilih blog sebagai perantara selain laman sosial lain..ekspresikan diri anda sekreatif yang boleh..kalau kena kritik tu..ambil yang positif je..yang negatif tu...buang jauhjauh..buat sakit hati je kan..XD

-----------------------------

Ok!!sudah buat ini segmen ini...anda sudah?
ASSALAMUALAIKUM :)

-----------------------------

YF : Terharu dengan segalanya :)

3 comments:

Tasha said...

duh~ i'm jealous here.

Nour Akmal said...

hye..ziarah dari blog BA..

salam perkenalan..=)
slmt maju jaya dalam dunia blog ni..

www.jarijemariemas.blogspot.com

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog abg ben;D

saya-pon-blogger-juga-saya-bangga

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...