Tuesday, March 1, 2011

ALAMAK...TERKANTOI AKU SEORANG BLOGGER!!!


What???hadoi!!!!dah ada orang tahu...aku seorang BLOGGER!!!!parah ni..AKAUNTAN kat pejabat aku dah tahu aku seorang blogger!!ni mesti kerja EN GOOGLE!!!sampai hati you!!!tikam belakang I!!! *eh..jangan nak menggedik YF -.-

Lepas tu...Tak pasalpasal dia panggil aku..

"Ya, blogger..." 
"Baik, blogger.."

What the???????hahahahhaahahhaa..jangan nak fikir bukanbukan naa...aku tak mencarut ok..*sekalikala ada juga terlepas -.-

Kelmarin...ada seorang officemate aku juga...dah tahu aku seorang BLOGGER....search TUNANG...jumpa pula blog aku...haish...bapak ar segan!!!EN GOOGLE!!kita putus sampai tengah malam nanti!!!pastu kita sambung balik tau!!I can't live without you laaa ;(

Sebenarnya...aku segan sikit...ye ar..blog tah apaapa je kan...haish..lagi pula..diorang aku kenal...secara formal..tu yang agak segan sikit..malu weih... -.-

Maaf ya...maaf ya...*sambil tutup muka --"
ASSALAMUALAIKUM

-------------------------------

YF : Apa yang patut aku lakukan, undur dirikah?

7 comments:

Novelgurl said...

salam..almk takut gak nie..hee~

Wan Fakhrul Rin said...

Agagaga.. I loike! ahaha, cik blogger :p

OnlyZul said...

haha..serius segan bila org dok canang2 kita as a blogger..hahaha
Zul kat kelas org asyik panggil blogger jek...buat2 cool..tapi muka dah tebal tahan malu...hahah

jeBateja said...

hik..hik...den satu kilang taw den blogger...asal ambil gambo jerk....mula lah mulut depa berbunyi...HAH..nak masuk BLOG lah tu...ahakz

Lorna said...

rileks2...memula jer segan, lelama nnt sure dah biaser ;p hehe...kat opis Lorna, ramai gak yg ader blog sendiri...so memasing lebih tahu kengkawan kita yer personaliti melalui blog...just have fun ok! life is short...be happy2...hehe..

DiriKu said...

#Novelgurl : takut kan?? -.-

#Wan Fakhrul Rin : menyakat la tuh -.-

# jeBateja : HOT!!XD

# Lorna : haish..takut terpopular pula karang..ahhaha XD

DiriKu said...

#Only Zul : tahu tak apa..segan gila kot -.-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...