Monday, March 14, 2011

PWTC || PERTAMA KALI JEJAK KAKI


Hahahahhaha...batak gila seyh!!!tapi aku tak tipu ar....BUAT JULUNGJULUNG KALINYA...YULIA FAJRIN SUKIRMAN aka YF..telah menjejakkan kakinya yang busuk ini ke PUTRA WORLD TRADE CENTRE (PWTC) pada hari Sabtu bersamaan 12 Mac 2011.

Aku datang sana bukan sukasuka nak melepak ok..aku datang sebagai pengunjung KARNIVAL PENDIDIKAN MARA 2011.  Dari aku tengok kat surat khabar lagi, aku nak singgah di karnival ni...tapi aku terlupa..sampailah seorang HAMBA ALLAH ni bagitahu aku...yang beliau pun telah berada di sana...punyalah aku terkilan sebab aku terlupa betul pasal karnival ni..ye lah..ingat hari Sabtu tu nak kerja...tapi bangun terlewat pula..haish..


Lepas aku sedar je keterlupaan aku pasal karnival nih..terus aku terfikir untuk pergi memandangkan jam pun rasanya lebih kurang 1030am..apalagi...yang nak sambung belajar...tinggal aku dengan seorang sahabat aku ni je...Shakirah..dengan rushingnya..kitorang bersiapsiap...dan menaiki BAS RAPIDKL yang aku sayang gila!!!hahahahahha...weih..penat gila kot hari tu...berlari je kerjanya...

Sampai sana dalam pukul 2.00pm macam tu..jadi, kitorang pun bergeraklah menjelajah satu PWTC...ups..tipu tu..aras 3 je ok...aras lain tak ada kena mengena dengan hidup aku -,-
Kebanyakkanya booth kolejkolej je..yang IPTA..sikit je tau...sedih aku...sobsobsob...
Aku sedih..sebab aku tak tahu sebenarnya nak pilih kos apa..tu sebab aku perlukan brochurebrochure yang ada kat situ...untuk aku telek sehabis baik *yang ada pun tak habis belek lagi..YF YF..apa nak jadi -.-

Kat dalam PWTC tu..dalam sejam jugaklah rasanya...yang sahabat aku ni...dok ajak aku tengok movie pula...haiyaaaa..tengok pitih sat...cukupcukup...hahahahahha...nak tahu aku tengok cerita apa??Jumpa kat entri lain yaaa XD

ASSALAMUALAIKUM

-------------------------

YF : 12 Mac 2011
Sejarah telah terlakar dengan sendirinya

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...