Tuesday, March 1, 2011

SEGMEN : SAYA DAN NAMA BLOG!!!

Heyheyhey!!!dah dua hari aku tak update blog...rindu tak???tak???ok fine!!!aku benci kau!!!kahkahkahkah...guraugurau ok...tak rindu aku tak apa...tapi kalau rindu entri dari blog aku...owh..terharunyaaa! XD

Dah..jangan nak mengarut lagi YF...sekeh tahu laa -.-
Actually...aku sangat sibuk 2 hari ni...Sabtu dan Ahad lepas..aku kerja....fuh..Over The Time..tak hingat...haish..malam pula...aku pergi keluar ngan fam aku...konon usha baju untuk konvo...tapi haram..satu pun tak ada yang berkenan... -.-

Hari ni..baru sempat tengok blog...bila usha kat SHOUT BOX...ada sorang HAMBA ALLAH ni....tag aku..siapakah beliau???CIK ME220784!!maaf yaa..tak tahu nama lorh...tapi tak apalah...saya promote url blog beliau kot...kata SEGMEN : SAYA DAN NAMA BLOG kan???so, apa adahal?? XD

Ok!!!jom kita teruskan dengan segmen kita yaa.. :)


Segmen siapakah ya??segmen ni datangnya dari AKUBLOGGERTEGAR!!wow!!tegarkah beliau???tengok follower...ramai tu...ratusratusan gitu!!!fuh...bila aku nak cecah angka tu??100 sudah...next!!200 pula...INSYAALLAH...

Aku dah review mana datangnya nama KISAHTAKSEMPURNADARIKU kat entri ALKISAH URL BLOG AKU...tapi tak apalah..aku rajinkan diri balik untuk menaip tentang nama url aku ye...sempena segmen ini..yeah!!!

KISAHTAKSEMPURNADARIKU...panjangkan??sampai ada blogger tegur..panjang sangat...ahahahha..nak buat macam mana..aku dah suka, kan??Datangnya dari lagu SAMSONS..KISAH TAK SEMPURNA..dan lagu ni pernah aku kaitkan dengan seseorang yang aku sayang dan cintai...*haish...tak guna dah ulang balik benda tu -.-
Dan pada masa yang sama...aku sangat suka dengan lagu ni...sangat bermakna buat aku...dan aku nak buat pembaca tahu...tiada yang sempurna dari aku...aku cuma insan biasa...penuh dengan kesilapan...tapi aku cuba untuk tidak mengulangi kesilapan yang sama..INSYAALLAH...


DIRIKU..kenapa aku pilih nick ni..sebab blog ni sebenarnya berkisarkan tentang aku sahaja!!hahaha..tapi setelah zaman berubah...dunia makin maju..blog aku telah maju ke hadapan..dan aku tetap dengan diri aku...:)


CHERITERAKU...aku pilih nama ni untuk header juga datangnya dari lagu..CERITERA CINTA...oleh JACLYN VICTOR dan RIO FEBRIAN...just suka je la tajuk lagu ni...that's all...lagu dia pasal curang...haish..sensitip sikit curangcurang ni... :)

Ok itu je kot yang aku mampu luahkan kenapa aku pilih url KISAHTAKSEMPURNADARIKU, nick DIRIKU dan nama header CHERITERAKU..

Korang pula, apa kisahnya??nak join...klik banner yaaa!!

Mangsa tag :-


Have fun you all!!!yeah!!
ASSALAMUALAIKUM

-----------------------------------------

YF : Kau suamiku

4 comments:

Novelgurl said...

salam..wah sume inspirasi dri lagu^^ best2..heehe


tq tag^^ tp sy dh wt dulu ri2..;D

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/02/segemen-saya-dan-nama-blog.html

arep_lockermonth said...

gud luck!! arep pon joined!


I am number four
Join Bloglist Ujang9897
extremely VIP!

Anonymous said...

xkan satu je post.. pe la..

Alinkiwi said...

menarik r..sume diinspirasi dari lagu...thnx for joining...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...