Monday, April 4, 2011

AKU TAK NAK KOMEN PASAL ANUGERAH BINTANG POPULAR

Serius....aku tak nak komen....tak nak cerita satu pun pasal ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN (ABPBH) tu...kenapa???sebab blogger  1 Malaya akan update benda yang sama...hahahhaahaaha....so, aku bagi laluan je laaa...alaala SITI NURHALIZA..undur diri tak nak bertanding di dalam ABPBH tu lagi....hahahahhaaaahaa...#bajetartis XD

Tahun depan...aku update kot...INSYAALLAH...hahahhaa...macam la korang kisahkan aku update ke tak....suka hati jari masingmasing la kan nak update ke tak...#winkwink
Ok...kepada para blogger...good luck dengan entri korang yaaa :)
ASSALAMUALAIKUM


-------------------------------

YF : Semakin lama, semakin berat

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...