Sunday, April 3, 2011

BERKONVO || AKHIRNYA

Fuh...akhirnya...berjaya juga aku tiba ke dashboard aku...selama beberapa hari...aku sesat jalan laaa...tak ingat jalan mana nak pergi ke dashboard nih...belok kiri tak jumpa...belok kanan sesat...haish....it's ok...I find my way... :)

Sebenarnya...aku sesat berkonvo laa...heeee...berkonvo macam pergi holiday kot...lama...5 hari berturutturut aku berada di Sabak Bernam kerana aku berkonvo di Politeknik Sultan Idris Shah a.k.a PSIS...gempak je namakan..padahal baru 6 kali dia buat majlis seumpamanya XD

Okokok...aku nak upload terus gambar...tamo cakap banyakbanyak...nanti korang meluat pula kan...jom usha beberapa gambar semasa aku berada di PSIS ek....zeeeeezzz!!


------------------------------

Hari Pertama



Hari Kedua


Hari Ketiga




Hari Keempat



Hari Kelima (My Day)



-----------------------------


Fuh...banyak gila kan???ni ada juga gambar yang aku tak upload...hahahahha...memang gila bergambar kitorang ni..lagilagi kalau dapa DSLR...fuh...DSLR pinjam je ok...SONY ALPHA 230...boleh tahankan gambar dia??? *bila nak beli untuk diri sendiri??? ;(


Gambargambar ni tak diedit..sebab aku tak reti edit..biar la...original dan fresh dari kamera...heeee..


ASSALAMUALAIKUM


-----------------------------

YF : Lelahku menanti bersama beban rindu 
yang tak tertanggung



2 comments:

yaya_flanella said...

course ape? hee. congrats sweety.. :))

DiriKu said...

@yaya_flanella - DSK #harapharap tahu lah shortform tu XD....thanksss :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...