Thursday, April 7, 2011

FOLLOWERKU || 200

Yeahhhhh!!!sudah cecah angka 200!!!satu penghargaan buat blog yang hina lagi dina ini..tapi maaf sangatsangat kepada FOLLOWERKU yang ke-200...sebab aku tak berapa pandai nak buat banner...sobsobsob...tapi sebagai penghargaan dari diriku...aku nak buat review mengenai blog beliau??kira mahu godam selidik blog kamu la yaa... #terjah

---------------------------------


Empunya blog bernama Suzy atau singkatannya Su saja...nama blognya pula...NAMAKUSUZY...jadi, dah terangterangan la kan nama beliau ni Suzy...aku pun satu daaa...dari current place beliau..beliau letak di Kuching, Sarawak, Malaysia...eceh..hehehehe...tiada header...tapi aku tak kisah la pasal header beliau...tapi aku tertarik dengan Tagline dia...fuh...#speechless

~CINTA KU HANYA MILIK ALLAH~

Dan juga sedikit rumusan tentang diri beliau...

~ceritera sepanjang kehidupan seorang hamba Allah yang digelar namakusuzy oleh seorang sahabat. namakusuzy simple orangnya,cinta, kasih, sayang, hidup dan mati namakusuzy hanya untuk Allah swt, keluarga, sahabat handai juga kekasih Allah swt~

Blog beliau simple saja...background pula...suasana laut di senjakala...cantik...mungkin ni kampung dia kot...heheheheheh...maaf ya..main teka saja...beliau ni...kecik je rupanya...nak tengok...itupun dari blog beliau juga aku ambil...kejap je pinjam ye? XD






Gadiskan..hehehe...beliau ni dah bekerja..muka macam student je kan...jangan mainmain weihh...dah ada kereta sendiri ni....beli dengan gaji sendiri kot....aku pun tak mampu lagi nak beli kereta...ahahahahha....#masihberusaha XD

Kepada Cik Suzy ni...terima kasih ya sebab sudi follow blog DiriKu ni...#sebakkejap TT

Sesiapa yang nak usha blog beliau..klik lah manamana yaa...sini pun boleh :)

---------------------------------

Papehal pun..terima kasih banyakbanyak ya kepada para follower aku yang lain sebab sudi follow blog ini...INSYAALLAH..bakal berkunjung ke blog anda semua..#hugandkiss

ASSALAMUALAIKUM

---------------------------------

YF : Hatiku kian diduga ;(

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...