Monday, May 23, 2011

BEKAS KEKASIH AKU DAH ADA SESEORANG???

Hurm...aku jadi stalker kejap...dah lama aku tak stalk page beliau...hari ni...tetiba tergerak hati nak stalk...hehehehe...bagaimana aku stalk??rahsia...

Aku tengok wall beliau...penuh dengan aktiviti menawan bukit bagai...ok...aku jealous di situ ya....Bukit Broga pun aku tak berjaya tawan lagi...bila tah nak tawannya...grrrrr...-___-

Selidik punya selidik...ada la dia post satu status tu...dalam Melayunya..tak sabar nak jumpa dia...highlight kasi terang sikit kat situ yaa...aku kah???harapanlah... :)

Ada pula yang komen...dari UMS tu kah??fulamak...hebakhebak...aku pun nak cari jugalah...tapi dari Princeton...boleh??hahahhaha..jangan nak Princeton sangatlah YF..ingat ini Cinderella's Story ke???miahahhaha!!

Haish...tak kisahlah siapa pun pilihan beliau...harap beliau berbahagia selalu ya...INSYAALLAH...target aku...nak tunggu dia kahwin dulu...baru aku boleh fikir soal diri aku pula...erk...boleh ke?tapi kalau ada orang masuk meminang dulu macam mana???alamak...kelirukeliru...hahahahhaha!!YF...apa pasal kau poyo gila nih???tak ada siapa pun nak pinang kau tuh...ok!fine! -______-

Aku pula...fuh...janganlah tanya...malu tau...hahahaha!!okok...sudahsudah!!
ASSALAMUALAIKUM

Hold me tight

--------------------------------------

YF : Just So You Know

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...