Tuesday, May 24, 2011

FOBIA DENGAN GPS NABIL || MAHARAJA LAWAK

Fuh!!AKU SALAHKAN NABIL DALAM HAL INI!!!korang nak cakap apa...cakap lah!!NABIL TETAP BERSALAH!!!

Walaupun benda nih 2 minggu berlalu...aku masih fobia dengan lawak Nabil tu...sampai sekarang...nak je aku saman si Nabil tu...biarkan dia!!!

Kerana Nabil...kerana lawak dia mengenai GPS...aku download lagu RINDU MERINDU dari FAUZIAH IDRIS...aku bengang laa!!dok putar lagu yang sama tiap hari!!

Kebetulan lagu tu memang terkena kat batang hidung aku....#memangpoyolahkan ...hahahahaha!!segala kenyataan di atas cuma propa saja ok..bila dengar lagu ni kat dalam lawak Nabil tu...peh..It turn me on!!!masyuk gila bhai!!

Tapi lawak Nabil memang menjadi...bagus...aku suka buah fikiran dia waktu tu...miahahahha!!sangat up to date dengan isu semasa...

Jom kita imbau kembali lawak Nabil berkenaan GPS beliau yang mengeluarkan suara ARTIS!!

-------------------------------------------------------


Miahahahha!!memang aku gelak bahakbahak la kan...bengong betul tau!!Dan kerana itu juga...aku telah jatuh cinta dengan lagu RINDU MERINDU itu!!


Lirik - 

Gelisah di jiwa
Aduh! Sayang
Resah merindu
Berdodoi lara
Aduh!lara
Hambalah seorang
Dalam sepi
Menanti tuan sayang
Tuanlah seorang

Hendaklah belayar
Aduh! sayang
Ke laut madu
Bahtera cinta
Aduh! Lara
Karamlah di pantai
Belum kembang
Layarnya kembang
Sayang tidaklah berkembang 

Rindu-rindu aduh! sayang merindu
Jauh-jauh orang sudah menjauh
Kasih-kasih aduh! sayang berkasih
Bukan-bukan hamba orang terpilih
Kiri duri kanan pun berduri
Arah mana ke mana
Hendak hamba melangkah
Nasib diri begini nasib diri
Rela hamba terima
Walaupun jiwa parah

Gelisah alah resah
Rindu diamuk sakit rindu
Mengenang alah kenang
Junjungan kalbu
Hibur alah tuan
Nak berhibur lagu rindu
Rindu merindu 

*Catatan : Yang aku bold tu aku tekankan maksud lirik tu sebab aku suka!!miahaahha!! 

-------------------------------------------------------

Best tak???kalau tak best, klik like ok!!terbalikkan...hahahah!!
ASSALAMUALAIKUM


-------------------------------------------------------

YF : Terimaku seadanya

4 comments:

DuD said...

hidup nabil

DuD said...

hidup nabil

LALA shaheila said...

Nabil??? tet.....

DiriKu said...

@DuD : hahaahah!!!

@LALA shaheila : erk??heheheh XDD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...