Thursday, May 26, 2011

KECIL-KECIL DAH PANDAI BERGAYA


Fuh...comel gila kot!!siapa la yang ajar budak ni bergaya??
Siap buat mimik muka bagai...aku pun nak kena belajar buat gaya macam tu...hahahahaha!!
Kecilkecil dah pandai bergaya kan...
Dah besar ni...mesti lagi kacak...jangan jadi PLAYBOY sudah la ya...UNLIKE!!

Inilah bagusnya kacukan ibu dan ayah yang bagus...hahahahaha!!!itu secara genetiknya la kan...untunglah kalau ada rupa paras yang menawan...orang pandang pun tak nak sekali...tak nak dua kali..tak nak tiga kali...nak berkalikali tengok...haish...matamata...

Sememangnya manusia ni memang suka melihat sesuatu yang cantik, kan?
ASSALAMUALAIKUM

-------------------------------------------------

YF : Janji

2 comments:

shandye. said...

exactly mcm my youngest cousin. melaram sakan!

huhu...

p/s: tolong singgah ke link ni [Nikon Extra Ordinary Angles] & tekan 'LIKE' buleh tak? thanks in advance!

DiriKu said...

@shandye. : ye ke???aahaha..budak zaman sekarang...mmg advance...okok!!! :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...