Saturday, June 18, 2011

DEMAM FAMILY DAY

Fuh...2 minggu ni...sebenarnya...office aku dah demam...DEMAM FAMILY DAY...terutamanya AJKAJK kelab...termasuklah aku...first time aku join family day kat office aku...AJKAJK semua bekerjasama...tapi ada juga yang tak...tapi...tak mencacatkan semangat AJK yang lain...

Aku selaku AJK Hadiah...dan seorang lagi office mate aku...Farah Flavidus...penat dan jenuh juga nak mencari hadiah...terutamanya hadiah untuk Lucky Draw yang bakal diberikan pada majlis makan malam nanti...


Eh...aku tak bagitahu ek kat mana dan bila??Family Day tu akan berlangsung pada 18 Jun - 19 Jun 2011 di Corus Paradise Resort, Port Dickson...jauh tak?jauh, kan, kan, kan?hahaha..tak adalah jauh sangat...

18 Jun tu...Sabtu..yakni hari ini...aku bakal dijemput pada jam 5.45 pagi nanti oleh sahabat aku yang bekerja sebagai technician...korang mesti tertanyatanya kan...kenapa awal sangat?sebab semua ahli kelab wajib berada di sana pada jam 9.00 pagi dan para AJK wajib hadir sebelum waktu itu...sebab tulah bertolak awal gila babeng!!!Ketika ini...aku masih belum juga tidur di kala ini...dan pastilah...nanti di sana...aku akan jadi LEBAM!! -____-

Lagi sehari, DEMAM FAMILY DAY ini akan berakhir...harap segalanya berjalan dengan lancarnya...INSYAALLAH...
ASSALAMUALAIKUM

-------------------------------------------------

YF : Tersentak

2 comments:

Andrik McVean said...

hi there i have just followed your blog and i hope you can follow me back..i like your blog...i will be waiting you in my blog..cheers

DiriKu said...

@Andrik Mcvea : yeah...I will :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...