Monday, June 6, 2011

FOLLOWER BANYAK TAPI . . .

Heh...FOLLOWER korang banyak tak?Mesti berlambak kan...kan...hah..tahu daa...tapi...diorang baca tak entri korang?kalau baca pun...baca tak sampai habis?diorang faham tak entri korang tuh?ke diorang sekadar baca sekilas lalu...lepas tu...tinggalkan komen...komen pun ciput je an...sekadar ada je lah orang kata...

Erm...yang itu...sendiri mahu ingatlah...tu belum masuk lagi yang tak aktif berblogging...sebenarnya...susah kita nak tarik pembaca masuk ke dalam blog kita yang biasabiasa ni...lainlah kalau dah ada nama tu kan...ramailah yang menepek kat situ...komen...tak hingat..beriban kot...heeee...

Tapi itulah...rezeki masingmasingkan...tengok juga kekreatifan blogger itu sendiri...aku jujur ar cakap...memang aku tak kreatif...aku main sapu je...yang ada dalam benak aku ni...aku taip...tak ada...memang sah lah aku merapu...hahaha...

Jadi, kepada FOLLOWER aku..maaflah ya... :)
ASSALAMUALAIKUM


-----------------------------------------

YF : You are torturing me even though you don't realize it  T.T 

6 comments:

Budak Botak said...

He3, Budak Botak singgah sini. Follower bukan penunjuk blog kita trafik tinggi @ rendah kan, he3...

Entry terbaru -> Tikus Gergasi Bunuh Kanak-kanak Di Cape Town... (",)

sergeant keroro said...

yup,setuju!

macam blog keroro la. follower ramai, tapi ciput jek yang bace dan komen,

huhu T.T

Ummu Nuha said...

salam..xpe xde org baca..janji kepuasan kita dipenuhi..tp biarlah entri 2 bermanfaat kan?


klu ikhlas, mst ada yg baca entri awk :) insha allah

Zulfahmi Abidin said...

terase siaa ko ckp mcm nie. sbb aku slalu buat entry sampah dan dah sminggu tak update.hrmmmm. takpelah.^_^

DiriKu said...

@Budak Botak : betul tu!!setuju!!

@sergeant keroro : sabar je lah..XD

@Ummu Nuha : WAALAIKUMUSALAM..betul tu...bermanfaat...INSYAALLAH... :)

@Zulfahmi Abidin : heh..ye ke??tengok cam ok je..hahaha..XDD

jeBateja said...

ishh...tak pe lah....janji kita buat kerna minat....kreatif tu...tak taw nak komen...sebab den tak kreatif....ahakz....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...