Wednesday, June 15, 2011

JOM RAPPING MACAM SAYA

Aku pandai gila rapping...dari aku sekolah menengah rasanya...masa tu...rapping baru nak up kan...jadi...aku suka mencepatkan percakapan aku dengan menggunakan lagu...fuh...masa awalawal berlatih...memang rasa nak give up...penat kot!!!terbelit kot lidah aku nih hah... -___-

Ruffedge, Too Phat dan Ahli Fiqir merupakan idola aku!!!kagumkagum...pagi petang siang malam aku berlatih cakap laju...peh...memang gilalah kan...nama pun dah minat kan...tak boleh nak halang ar kan...aku cakap...kalah pembaca berita tu....tapi pembaca berita kan kena cakap sebijiksebijik...dan kena jelas serta terang...tapi aku boleh cakap dengan jelas dan terang tu...bezanya...aku cepat.... XDD

Dan..semua cerita di atas ada rekaan sematamata!!!miahahahhha!!!terkena sudah!!!bukan salah aku...salahkan cover kat bawah ni...nganga mulut aku kejap tengok minah tu rapping dalam satu nafas...-____-

Tak caya...tengok sampai habis!!!jangan sekerat jalan!!!kalau tak...korang tak tidur malam hari ni!!!


Korang bezakan dengan yang original dengan cover...yang mana lebih baik?? XD

----------------------------------------------------------


Original




Cover





Lirik / Lyric 


Erk...cari sendiri jelah ya...tamo buat...banyak tak senohoh perkataannya...haish..korang dengar je minah tu rapping...habis cerita! -___-

----------------------------------------------------------

Haish...cepat pula mata ni mengantuk hari ni...aik...sebelum ni tak cepat ke YF? -__-
ASSALAMUALAIKUM


----------------------------------------------------------

YF : Gempa bumi tadi, apa pasal aku tak terasa?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...