Sunday, June 12, 2011

MUNGKINKAH

Aku mungkin dah lama tau kot lagu ni...lagu je laa...tapi tajuk dan penyanyinya....aku tak ambil tahu pun...tapi bila dengar Suria FM hari tu...rasa tertariktarik je nak tahu apa tajuk lagu ni dan penyanyinya....


Cari punya cari...rupanya SHEILA ABDUL penyanyinya dan tajuk lagu tu MUNGKINKAH...bukan lagu SPIDER atau ANUAR ZAIN ya...harap janganlah keliru pula...tak tahulah apa cerita dia sekarang ni...ada yang kata lagu ni je yang buat dia famous amos...entah...tak nak ambil port laa...

Bila dengar lagu ni...hmm...malas nak cerita...dengar je lah korang ya...cakap lebihlebih pun...bernanah pula hati aku yang dah sedia membengkak ni... -___-


Tapi maaflah..tak boleh play kat sini...klik je kat video ni...dan dia akan terus link ke lagu tersebut...

---------------------------------------





Lirik / Lyric :


Seperti ada yang tak kena
Si saat melihat ke arahmu
saat kau berpaling dan tersenyum
dunia jadi luar biasa


Maafkan andainya ku mengganggu
Ku bukan membaca fikiranmu
Ku hanya ingin mengenalimu
San tahu ku menyukai kamu


Mungkinkah ku teman biasa
Seawalnya kita berjumpaku
Mungkinkah kau tidak merasa 
Perbezaannya


Mungkin bila tiba saatnya
Kita akan tetap bersama
Mungkin kita kan jatuh cinta
Mungkinkah


Maafkan andainya ku mengganggu
Ku bukan membaca fikiranmu
Ku hanya ingin mengenalimu
Dan tahu ku menyukai kamu


Mungkinkah ku teman biasa
Seawalnya kita berjumpa
Muungkinkah kau tidak merasa 
Perbezaannya


Mungkin bila tiba saatnya
Kita akan tetap bersama
Mungkin kita kan jatuh cinta
Mungkinkah


Mungkinkah ku teman biasa
Seawalnya kita berjumpaku
Mungkin kau tidak merasa 
Perbezaannya


Mungkin bila tiba saatnya
Kita akan tetap bersama
Mungkin kita kan jatuh cinta
Mungkinkah


Mungkinkah…
Oooo…
Kita akan bersama...
Ooooo...
Mungkinkah…


---------------------------------------


Syiok kan??Bolehlah...kan?:)
ASSALAMUALAIKUM




---------------------------------------

YF : Selamanya teman biasa

2 comments:

Aiman Ariffin said...

I love this song at the first time i heard it eventhough I dont know who was the singer. Such a meaningful song i wonder why it wasnt that popular back then hehe

DiriKu said...

@Aiman Ariffin : tulaaa..haaha...ingatkan tak dengar lagu melayu XDD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...