Saturday, June 18, 2011

SETENGAH HARI YANG GILA

Disaat aku menaip ni...aku  baru dapat masuk bilik hotel...padahal, kena check in pukul 2.00 pm...kerana management hotel ni yang teruk...hampir 2 jam baru dapat kunci bilik!!!what the???

Papehal pun...tadi pagi...bangun pukul 5.30 am...sahabat aku ambil dalam 6.15 am macam tu...konvoi sekali dengan Senior Exec aku punya family sekali...sampai kat Corus Paradise Resort, Port Dickson dalam pukul 8.00 am kot...lepas tu...tunggulah semuanya datang sekali...tapi breakfast lewat...buat orang menunggu...tolak markah lagi kat situ...-____-

Ok...sukaneka semua happening gila!!!hahahhaha...dalam 5 game aku masuk...1 je menang!!!geram gila ah aku!!pffffft!!

Gambar...erm...ramai yang snap...tapi tengoklah nanti...kalau diorang upload...aku share ek...

Tunggu cerita aku untuk dinner malam ni ya...pukul 5 nanti aku ada game lagi...penat gila!!!sekarang pun aku dah pening kepala...hurm...

Kena rehatkan diri sekarang...chiow!!
ASSALAMUALAIKUM


------------------------------------------------------

YF : She's back

4 comments:

Ummu Nuha said...

salam..

love the quote in ur entry..feel the same way right now..thinking of someone who will never think bout u

DiriKu said...

@Ummu Nuha : WAALAIKUMUSALAM...terima kasih...yeah...it's hard, right? :)

Ummu Nuha said...

sabarlah ye..nk x nk kena la kita hadapi realiti..mmg pahit tp klu dia bkn utk kita,nk pksa pun xblh...huhu

DiriKu said...

@Ummu Nuha : yupyup...memang takkan boleh paksa...kalau paksa...yang malu...kita juga... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...